Pojavile se šokantne tvrdnje: Otkriveno zašto je Janjuš sa Aneli, sve izašlo na videlo

28.02.2024

15:02

By

Aneli o Asminu

Veza Janjuša i Aneli ne prestaje da izaziva pažnju javnosti

Starleta i učesnica Elite Maja Marinković ne prestaje da komentariše svog bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša i njegovu partnerku, Aneli Ahmić.

Veza Janjuša i Aneli ne prestaje da izaziva pažnju javnosti, Maja otkrila nepoznate detalje

Marinkovićeva tvrdi da Janjuš Ahmićevu koristi zbog novca, jer je rekao da u rijaliti ulazi da zaradi pare.

Ona je sa cimerima komentarisala to kako su se Aneli i Marko mazili u spavaćoj sobi nakon buđenja, pa je prokomentarisala to da je ova veza sklopljena na obostranu korist.

Desingerica i Maja Marinković

– Počela sam polako da razumem vezu Aneli i Janjuša. Kad malo bolje razmislim, oni su zajedno jer je ovo obostrana korist! On je sa njom zbog novca, narod misli da je obrnuto, ali zapravo je on taj koji je rekao da je ovde kako bi zaradio.

Pročitajte: Prija ostala u šoku posle Filipovih reči- Brena se umešala u njihovu svađu

– Treba mu lova, ona napolju ima kuću, situirana je dobro koliko sam čula, tako da sa njima tu nema problema. Moguće je samo da će vremenom shvatiti da nisu jedno za drugo, pa će da se raziđu – rekla je Maja, pa je dodala:


Pročitajte: Janjuš i Aneli se pomirili, isplakali, pa završili zajedno u krevetu, a ovim rečima joj je izjavio ljubav

– Neće on da trpi da bude nekome na kratkoj uzici. Dobro ga poznajem, sa mnom je mogao da izdrži jer smo jedno drugo sve puštali, a ona to neće dati jer je posesivna.

Janjuš slao poruke

Podsećanja radi, nedavno je u Eliti voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru, nakon odgledanog priloga u kom je prikazan odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, ugostio Janjuša, koji se prisetio momenata sa pokojnim bratom Mihailom.

Janjuš se ženi

Janjuš i Aneliprintscreen youtube TV pink

– Da mi neko da milion evra, ne bih dao Vesnu. Sada smo u pabu je testirali kada neko krene na nas kako reaguje, direktno skače na njega – rekao je Janjuš.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije