Jeziva istina: Aneli Ahmić krije bolesnog sina kog je dala na usvajanje, Janjuš sve saznao

17.02.2024

11:02

By

Aneli o Asminu

Sin Aneli Ahmić živi u Beču, Janjuš sve saznao

Nakon što je izašao iz rijalitija kako bi najmlađem bratu dao pomen, Janjuš je saznao pravu istinu o tome da postoji sin Aneli Ahmić kojeg je ona, navodno, ostavila u Domu u Beču pre devet godina. Kako saznajemo, Janjuša je tada kontaktirala Anelina prijateljica koja živi i radi u Beču i ona mu je saopštila sve detalje o tom dečaku, ali ga je zamolila da Aneli ništa ne priča o njihovom razgovoru jer bi ona to mnogo teško podnela pošto godinama nema nikakav kontakt sa detetom.

Sin Aneli Ahmić dat je na usvajanje, Janjš sada želi da mu pomogne

Janjuš je bio duboko dirnut tom tužnom pričom i načinom na koji je Aneli ostala bez sina, pa se ponudio da pomogne sve što može, čak i da plati zajedno sa Aneli ako su mu potrebne pare za lečenje ili nešto drugo.

Sin Aneli Ahmić

– Janjuš nije verovao u to, govorio je da su to budalaštine i da ga to uopšte ne zanima. Onda mu je ta njena prijateljica ispričala neke detalje koje on zna i od Aneli i shvatio je zašto ona mora da ćuti o sinu kojeg je napustila. Rekla mu je sve detalje i dala mu je čak kontakt od žene koja je radila u Domu u Beču gde je mali Maks bio smešten dok ga nisu pre dve godine usvojili – priča izvor i dodaje:

PROČITAJTE: Sale Tropiko posle razvoda ima novu devojku: Svi čekaju Jovaninu reakciju

– Janjuš je pitao da li ima kontakt od te porodice koja ga je usvojila i ona je rekla da nema, ali da će moći da ga pronađe. On je saznao da je dete dok je bilo u Domu često bilo bolešljivo jer ima slab imunitet, te da zamuckuje kad priča. On je zamolio bivšu radnicu iz Doma da se raspita gde je dete, da nađe kontakt i da će je on zvati sa Aneli kada izađu iz rijalitija, jer želi da joj pomogne da vrati sina i da pare neće biti problem ako treba da se plati.

PROČITAJTE: Prevara: Sestra Aneli Ahmić posle optužbi pokazala kako žive, međutim sada je otkrivena još gora istina

– Kada se vratio u rijaliti posle pomena videlo se da ga to tišti, pa je zato pitao Aneli da li je nekad abortirala, na šta je ona rekla da to nikad ne bi uradila. Tada se umalo rasplakala, a Janjušu je bilo jasno da je pomislila na svog sina kog je ostavila – otkrio je za Star izvor iz Sarajeva.


IZVOR: S. A.

Još iz kategorije