Prevara: Sestra Aneli Ahmić posle optužbi pokazala kako žive, međutim sada je otkrivena još gora istina

05.02.2024

15:15

By

Aneli Ahmić ne želi dete

Ata images

Aneli Ahmić

Sestra Aneli Ahmić prevarila javnost

Od kako je Aneli Ahmić kročila u rijaliti oko nje se nižu skandali. Prvo je izbio skandal kada je iznela informaciju da je njen partner u vezi sa Stanijom Dobrojević, a onda su se događali skandali i sa učesnicima Elite, pa je na red došao i čovek sa kojim ima dete Asmin Durdžić koji je u javnost izneo šokantne tvrdnje u kakvim uslovima njegova ćerka živi.

Sestra Aneli Ahmić prevarila javnost, pokazala stan za koji tvrde da nije njen

I upravo zbog Asminovih šokantnih tvrdnji sestra Aneli Ahmić odlučila je da pozove novinare u stan kako bi se uverili gde trenutno stanuje mala Nora.

Ona je pokazala luksuznu nekretninu, a poseban značaj dala je toploj vodi za koju je Asmin tvrdio da njegova ćerka nema.

Ahmićeva je novinarima tvrdila da u toj nekretnini stanuje sa decom. Ona je pokazala svaki kutak stana, kao i sve dečije igračke, pa čak i svoju garderobu i obuću svih ukućana.

Anelina sestra prevarila javnost

Sita Ahmićprinstcreen TV Pink

Međutim, na društvenim mrežama pojavili su se dokazi koji navode na to da je sestra Aneli Ahmić prevarila javnost.


PROČITAJTE I: Šok optužbe na račun Aneli Ahmić: Asmin otkrio i u kakvim katastrofalnim uslovima živi njegovo dete

Kako tvrde na društvenim mržama, ona je stan iznajmila kako bi ga pokazala pred kamerama.

Kako pišu mediji, a i kako se navodi na društvenoj mreži TikTok, stan za koji je Sita tvrdila da je njen nalazi se na sajtu za iznajmljivanje stanova, a njegova cena na mesečnom nivou iznosi 1.535 evra.

@balkanska_kafana_ DOKAZ da je sestra Aneli Ahmic iznajmila stan koji je predstavila kao svoj. #asmindurdzic #sitaahmic #aneliahmic #elita #fyp #srbija #bosna #tiktok #viral #srbijatiktok #CapCut #sarajevo ♬ Bato Bre – Lacku

Upravo zbog ovog videa korisnici društvenih mreža osuli su drvlje i kamenje po Anelinoj sestri.

„Ovo je iznajmljen stan na dan“, „Tačno se vidi da nije njen stan, ne zna gde je šta“, „Njen stan, a prazan“, „Zašto nije otvorila nijedan orman?“, „Zašto je dočekala u jakni“ – samo su neki od komentara na mrežama na tvrdnje da Anelina sestra Sita navodno laže i da je tako prevarila javnost.

Još iz kategorije