Šok optužbe na račun Aneli Ahmić: Asmin otkrio i u kakvim katastrofalnim uslovima živi njegovo dete

24.01.2024

15:15

By

Aneli Ahmić ne želi dete

Ata images

Aneli Ahmić

Asmin otkrio sve o Aneli

Asmin Durdžić sa kojim učesnica Aneli Ahmić ima ćerku izneo je šokantne optužbe na račun bivše. Asmin je otkrio sve o Aneli kao i to da njihova ćerka živi u nehumanim uslovima u Sarajevu u kući u kojoj nemaju toplu vodu i struju.

Asmin otkrio sve o Aneli i tome kako ćerka živi bez struje i tople vode

O Asminu se do sada moglo čuti najviše od Aneli koja ga je od početka rijalitija pominjala, a sada je Asmin otkrio sve o Aneli. On je u javnost izneo sve detalje, od početka, tačnije trenutka kada su se njih dvoje upoznali. Otkrio je da su se upoznali putem Fejsbuka, da je ona njemu stalno lajkovala statuse, storije i da je počela da mu piše.

Asmin otkrio sve o Aneli

– Ona je tada bila u Švajcarskoj, nakon mesec dana dopisivanja ja sam došao po nju u Švajcarsku i doveo je kod mene u Austriju tri dana, otišao sam onda u Sarajevo, a ona je nakon mesec dana ona je bila trudna. Bio sam u šoku. Aneli je htela da se očisti. Čak smo izabrali termin za to, ali joj sestra Sita i majka Grofica nisu dale to da učini. Tako je počeo naš odnos – istakao je Asmin za Blic.

PROČITAJTE I: Anelina ćerka pravi haos: Isplivali detalji iz porodične kuće, ne mogu da je smire

O tome kakav su odnos imali Asmin je takođe sada progovorio te istakao da to nije kako aneli predstavlja.

– Bila je preko zime kod mene, jer u Sarajevu nemaju ni grejanje, a ni tople vode. Zbog deteta sam je dovlačio u Austriju da dete ima uslove preko zime. Od nje sam želeo samo da bude majka tom detetu i dama. Nije me ispoštovala, ode na večeru sa koleginicom, bude na afteru, drogira se, pije. I njena majka ponekad šmrče sa njima, to je normalno za njih ispričao je Asmin.


Asmin otkrio sve o Aneli

On tvrdi da je radio na tome da on i Aneli osnuju porodicu.

– Pokušavao sam od nje da napravim gospođu, ali neuspešno. I ona i sestra i majka su zlo. Mi smo završili odnos u junu prošle godine. Kada je Aneli ušla u rijaliti, njenu porodicu sam molio da prestanu da me pljuju – ističe Asmin.

Asmin otkrio sve o Aneli

Kao što je poznato Asmin je trenutno u vezi sa Stanijom Dobrojević što se saznalo kada je Aneli ušla u rijaliti i sve iznela u javnost.

Još iz kategorije