Anelina ćerka pravi haos: Isplivali detalji iz porodične kuće, ne mogu da je smire

17.01.2024

15:15

By

Sestra Aneli Ahmić

ATA IMAGES

Anelina ćerka jedva izdržava bez majke

Takmičarka „Elite“ Aneli Ahmić stavljena je na stub srama na početku emisije zbog ponašanja prema Marku Janjuševiću Janjušu. Kako je Janjuš priznao, on se ohladio od nje, a osudio ju je zbog bezosećajnosti.

Anelina ćerka

Anelina ćerka se često pominje u rijalitiju

Tokom noći tenzija je rasla, a najveći haos napravilo je spominjanje izvesnog Alena, za kojeg je Aneli pitala majku kad je došla povodom novogodišnje posete.

Aneli je otkrila da je Alen bio njen prijatelj godinama, ističući njegove kvalitete kao vrlo kulturne i plemenite osobe. Naglasila je da je Alen bio tu za njenu porodicu u teškim trenucima, kao što je bio slučaj prilikom sahrane njenog oca. Svoj odnos sa Alenom opisala je kao familijarno dobar, ističući da je oduvek želela takvu osobu pored sebe.

Anelina ćerka

Nakon celonoćne drame za domaći medij oglasila se Anelina majka, koja je otkrila da je jako loše zbog trenutnih dešavanja, koja takođe utiču i na njenu unuku, koju ne može da odlepi od televizora na kojem vidi majku.


Pročitajte: Raskinuli Janjuš i Aneli, sve je saznao, a ona ga bez srama posle tragedije koju je doživeo upitala jednu stvar

Anelina ćerka

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković, Printscreen

Još iz kategorije