Janjuš u kontaktu sa Anelinom porodicom: Evo šta radi u spoljnom svetu nakon bratove smrti

10.01.2024

10:00

By

Janjuš i Aneli

Bojan Vuković

Anelina porodica i Janjuš su u kontaktu

Poznati rijaliti učesnik Janjuš napustio je „Elitu“ nakon što mu je saopšteno za smrt brata. Nije poznato da li će se vratiti u rijaliti, a njegova ljubavnica Aneli Ahmić ne može da se pomiri sa njegovim odlaskom.

Anelina porodica i Janjuš

Anelina porodica i Janjuš se prate na društvenim mrežama

Janjuš je tokom učešća u rijalitiju započeo romansu sa Aneli Ahmić, iako je i dalje u braku sa suprugom Enom sa kojom ima ćerku Krunu.

Pratioci na društvenim mrežama su primetili da je Janjuš stupio u kontakt sa porodicom njegove ljubavnice Aneli Ahmić, tako što je zapratio Anelinu majku Jasminu i sestru.

– Janjuš zapratio mamu i sestru – napisali su u objavi fanovi rijalitija, što je izazvalo lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6


Podsetimo, bivši košarkaš je u rijalitiju saznao za smrt brata, nakon čega je odmah izveden iz Bele kuće. Sahrana se održala u njihovom rodnom gradu Prijepolju, a Marko je na groblju održao i potresni govor.

On je između ostalog, otkrio da u Mihailovom telefonu ništa nisu pronašli.

– Ništa nismo pronašli, osim da je postavio sliku na svom telefonu svoje majke sa srcem ispod oka, i samo njenim kontaktom u telefonu, zadnje što je poslao našoj mami bila su 3 srca… Od tog trenutka mu se izgubio svaki kontakt i niko nije mogao da ga dobije..do dana kada se ušlo u njegov stan i zatekli šta smo zatekli… – rekao je Janjuš tada.

Pročitajte: Reči slamaju srca- Janjuš posetio bratov grob, pa objavio bolnu poruku

Anelina porodica i Janjuš

Janjuš je dodao da ništa nije ukazivalo na tragediju.

– Ne. Voleo je našu majku najviše, ona je bila njegov život, dan nije prošao da se nisu čuli. Nikada ništa nije ukazivalo, nikada. To me i boli. I mene i moju porodicu. Niko nije znao da ima bilo koji problem. A jadan je sigurno možda i imao, a ćutao. Da mi je samo rekao pa šta god da je rešio bih. Sve se da rešiti, osim nažalost stvari koje je uradio – rekao je Janjuš.

Još iz kategorije