Prija ostala u šoku posle Filipovih reči: Brena se umešala u njihovu svađu

26.02.2024

21:02

By

Filipu pozlilo na Prijinom nastupu

Dragan Gajić

Prija i Filip se posvađali nedavno

Aleksandra Prijović iz dana u dan obara sve moguće rekorde. Karijera joj ide uzlaznom putanjom iako se čini da nema dalje jer ovaj uspeh koji je napravila je neverovatan. Njeni koncerti koje je imala u Srbiji i Hrvatskoj su bili dupke pune i za svaki se tražila karta više. To je ono što je jasno i što se zna, međutim, detalji koji se tiču Prijinog privatnog života nisu baš toliko javni, kao ni to da su se Prija i Filip posvađali nedavno.

Prija i Filip se posvađali oko trenutnih prioriteta

Ono što je svakako jasno je da je Aleksandri karijera sada na prvom mestu i da se maksimalno posvetila publici, ali Filip ima i druge planove iako je i on uključen u celokupan uspeh svoje supruge.

Nedavno su Aleksandra i on boravili u Americi, a tada je Filip iskoristio priliku i da popriča sa suprugom na temu drugog deteta kada su se Prija i Filip posvađali.

Pročitajte i: Žene će odlepiti: Muž Seke Aleksić skroz ošišan i bez brade, ne liči na sebe

Kako saznaje Star, Aleksandra je bila u šoku Filipovim izlaganjem, pa mu je rekla da sada ne razmišlja o tome i da je fokusirana na koncerte, kao i nove pesme, koje ima u planu da snimi.

Prija i Filip se posvađali

Filip je bio malo oštriji, pa joj rekao da pesme mogu i da sačekaju i da nije u redu da prave veliku razliku između prvog i drugog deteta. U jednom momentu joj je, kao kroz šalu, saopštio da će se on povući i da joj neće pomagati u karijeri, ako mu ona ne ispuni želju.


Pročitajte i: Bolje je da svako ide svojim putem: Majka Aleksandre Prijović otkrila istinu o ćerki

Kada su se vratili iz Amerike, Prija je to ispričala porodici, a onda se umešala i Brena.

U štampanom izdanju magazina Star koji je u prodaji na svim trafikama širom regiona pročitajte ceo tekst

IZVOR: Star

Još iz kategorije