Bolje je da svako ide svojim putem: Majka Aleksandre Prijović otkrila istinu o ćerki

15.02.2024

19:00

By

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

B. VUKOVIĆ

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je ogromna, a to kaže i njena majka

Trenutno najpopularnija mlada pevačica je Aleksandra Prijović koja puni redom Arene, kako u Srbiji tako i u regionu, ipak, kako je mnogo puta do sada isticala to ne bi uspela da joj nije najbližih među kojima su njen suprug Filip Živojinović kao i mama Borka Mihajlović koja je ovoga puta progovorila i o tome kakva je ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića sve zanima

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića sve veoma intrigira jer ni jedno ni drugo u medijima ne govore mnogo na tu temu, ipak, Aleksandrina mama je sada iskreno ispričala šta misli o svom zetu.

– Filipa volim najviše na svetu kao i unuka, on jeste napravio vanvremenske hitove, ali ja ga volim zato što on toliko voli moju Aleksandru, poštuje je i ceni, to je jedan lep i dobar brak, pun ljubavi. Ja ga volim prvenstveno zato što je dobar čovek. Filip je vrlo brižan i galantan – rekla je za „Alo“.

PROČITAJTE I: Majka Ane Korać pokazala unuka: Dečak je neodoljiv, a evo na koga liči

– Aleksandru sam uvek podržavala. Oduvek sam znala čime će se ona baviti, ona je kao dete pokazivala talenat i ima moju podršku od samog starta – dodala je Borka za „Alo“.

Prijina mama se osvrnula i na to kakva je Aleksandra te istakla da bi svakome poželela takvo dete.

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića


Svakom roditelju bih poželela dete kao što je Aleksandra, odličan učenik, pristojna, staložena.

S obzirom na to da je mama Borka na svakom Prijinom koncertu, a i da je takođe pevačica nameće se i logično pitanje da li će njih dve nekada snimiti duet.

PROČITAJTE I: Nisu verovali da ću uspeti: Prija prespavala u rodnom domu u Hrvatskoj, u mestu u kom je odrasla

– Ja bih volela, ali eto, još je sve to pod jednim velikim upitnikom. Opet mislim da ne pevamo isti žanr muzike, tako da je bolje da svako ide svojim putem – počela je ona za „Telegraf“, pa dodala:

– Nikad se ne zna, u stvari. Daj Bože da to bude, možda se i pokaže odlično.

Pevačicina majka ne krije koliko je ponsna na svoju ćerku i uspeh koji je ostvarila, kao i to da je njenu podršku imala oduvek, kao što je ima i sada.

Još iz kategorije