Nisu verovali da ću uspeti: Prija prespavala u rodnom domu u Hrvatskoj, u mestu u kom je odrasla

14.02.2024

20:15

By

Aleksandra Prijović posetila Beli Manastir

Aleksandra Prijović posetila Beli Manastir u kom je odrasla

Aleksandra Prijović sinoć je održala još jedan u nizu koncerata, a kako je ovaj bio u Osijeku koji je samo 30 kilometara udaljen od mesta u kom je odrasla, ona je prespavala u svojoj kući. Aleksandra Prijović posetila je Beli Manastir te je otkrila da je posle dužeg vremena tamo prespavala.

Aleksandra Prijović posetila Beli Manastir i prespavala u svojoj kući

Aleksandra Prijović posetila je Beli Manastir i iskreno se obradovala što je ponovo provela vreme u mestu u kom je odrasla.

–  Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća – ponosno je istakla Prija i dodala:

– Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo  – istakla je iskreno Aleksandra i dodala:

PROČITAJTE I: Ovo je najskuplja kuća na estradi: Folkerka živi u vili vrednoj 3,8 miliona FOTO

– Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, jako sam srećna.

Aleksandra Prijović posetila Beli Manastir


Inače, Prija je odrasla sa majkom u skromnoj kući u Belom Manastiru, u Hrvatskoj a jednom prilikom njene komšije su istakle da je retko viđaju.

Meštani ovog mesta otkrili su i da je Aleksandra igrala rukomet kad je bila mala kao i da je oduvek volela da peva.

– Ranije smo je viđali kako sa mamom šeta psa sada je neviđamo toliko. Jako smo ponosni na nju, ali dok nije krenula da se takmiči nismo znali da je toliko talentovana – rekli su meštani.

Kako izgleda kuća u kojoj je odrasla Aleksandra pogledajte OVDE.

IZVOR: Telegraf

Još iz kategorije