U ovom skromnom domu je odrasla Aleksandra Prijović: Ni nalik ovom gde sada živi!

08.02.2024

17:02

By

Skromni dom Aleksandre Prijović

Skromni dom Aleksandre Prijović se nalazi u Belom Manastiru

Pevačica Aleksandra Prijović danas uživa u luksuzu, a nikada nije krila da je odrastala u potpuo drugačijim uslovima. Ona sada uživa sa suprugom Filipom u Beogradu, ali malo ko zna detalje iz njene mladosti.

Skromni dom Aleksandre Prijović je pun ljubavi i poštovanja

Naime, Prijovićka je odrasla sa majkom u skromnoj kući u Belom Manastiru, u Hrvatskoj.

Skromni dom Aleksandre Prijović

Kako su komšije izjavile, Priju nisu videli u skorije vreme, ali su ponosni na nju. Meštani ovog mesta otkrili su i da je Aleksandra igrala rukomet kad je bila mala kao i da je oduvek volela da peva.

Skromni dom Aleksandre Prijović

– Ranije smo je viđali kako sa mamom šeta psa sada je neviđamo toliko. Jako smo ponosni na nju, ali dok nije krenula da se takmiči nismo znali da je toliko talentovana – rekli su meštani.


Skromni dom Aleksandre Prijović

Ekipa Paparaco lova našla je kuću Prijovićke, i kako se može videti na slikama njena kuća je mala i skoromna, ni nalik onoj gde sada Aleksandra sa svojim suprugom i sinom živi u Beogradu.

Ona je na koncertu u Zagrebu pričala o teškim trenucima iz mladosti. Nju su preplavile emocije od sreće, te se rasplakala i publici ispričala jednu situaciju iz prošlosti.

Pročitajte: Više ništa neće biti isto- Aleksandra Prijović ostala bez glasa, doktori joj rekli samo jedno

– Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje – ispričala je uplakana Aleksandra Prijović.

Ove reči pogodile su publiku kao i njenu koleginicu Teu Tairović, koja je između ostalog bila i njen gost na koncertu i koja je ridala dok ju je slušala o gore pomenutoj situaciji.

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović je prethodnih dana izazvala mnogo pažnje u javnosti zbog svog vrtoglavog uspeha. Nakon sjajnog albuma na kome je svaka pesma izdvojena kao veliki hit, pevačica je kako u Srbiji pa tako i regionu zakazala nastupe za koje vlada nikada veće interesovanje.

Skromni dom Aleksandre Prijović

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je ona prva pevačica koja je zakazala čak pet Arena u Zagrebu, a održala je i tri koncerta u Beogradu kao i u Sarajevu. Na binu je u jednom trenutku izašao i njen sin Aleksandar.

Još iz kategorije