Žene će odlepiti: Muž Seke Aleksić skroz ošišan i bez brade, ne liči na sebe

24.02.2024

11:02

By

Izgled Veljka Piljkića

Izgled Veljka Piljkića izaziva lavinu komentara u javnosti

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić godinama uživaju u skladnom braku. Kao krunu ljubavi imaju dva sina, Jakova i Jovana.

Izgled Veljka Piljkića ne prestaje da se komentariše

Naime, Veljko prethodnih godina ima veoma specifičan vizuelni imidž, a Seka je jednom prilikom podelila sa svojim pratiocima njegovu sliku bez brade, dok je putovao avionom.

Pročitajte: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

Piljikić se tada ošišao na kratko, potpuno skinuo bradu, te ga mnogi nisu prepoznali, dok su žene komentarisale da je ozbiljan dasa.

Izgled Veljka Piljkića

Podsećanja radi, njih dvoje su već dugi niz godina u skladnom braku, a Seka je jednom prilikom otkrila detalje njihovog odnosa:

– Svom suprugu svakodnevno priređujem sitnice koje on poštuje i voli, svakodnevno želim da se on oseća kao kralj u svom kraljevstvu, a ja kao njegova kraljica. Želim da mu sve pružim i da mu sve bude na dohvat ruke – rekla je ona.


Pročitajte: Seka Aleksić šokirana zbog priče da je Veljko napravio dete dadilji- Samo jedno je izustila

– Najviše volim da ga obradujem kada ostanem sama sa decom. On tada misli da će pojesti nešto što je ostalo od juče ili popiti protein jer „Svetlana nema vremena nešto da mu skuva“. Inače, uvek me zove ili tako ili „ljubavi“, nikada ne kaže Seka.

Izgled Veljka Piljkića

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– E onda kada dođe, sačekaju ga tri jela na stolu, ja onda uživam dok ga gledam. Poklon svako može da kupi ali u ovim momentima ti zapravo pokazuješ ljubavi i požrtvovanje – zaključila je Seka za „Svet“.

Još iz kategorije