Čelnici ne pričaju o tome: Poznato zbog čega je Ana Bekuta napustila Zvezde Granda

23.02.2024

21:02

By

Momak Ane Bekute

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Bekuta napustila Zvezde Granda zbog privatnih problema

Prethodnih dana smo objavili vest da će Anu Bekutu u emisiji Zvezde Granda zameniti Dragan Kojić Keba.

Ana Bekuta napustila Zvezde Granda zbog privatnih problema, zamenice je Keba

Ova vest je zaintrigirala mnoge, a odmah zatim su krenule spekulacije o čemu se radi. Čelnici Grand produkcije ukratko su naveli da pevačica iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima, što je dodatno podgrejalo sumnje.

Torba Ane Bekute

O promenama je počelo da se šuška čim je stigla vest da je voditeljka Sanja Kužet u drugom stanju. Nagađanja ko bi mogao da je zameni dok je na porodiljskom odsustvu okončao je Saša Popović potvrđujući da je izbor pao na Anu Sević.

Budući da je zvanično saopštenje izostalo, gledaoci su krenuli da spekulišu da nije možda neko duže putovanje, porodična situacija ili možda odlazak na estetsku intervenciju.

Izvori bliski folk zvezdi ne žele da otkrivaju o čemu je reč, tek navode da su razlozi Aninog odsustva krajnje privatne prirode i da nisu za javnost, a i njena zamena, Keba, ostao je suzdržan.


Pročitajte: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

– Moja draga koleginica i prijateljica Ana Bekuta neko vreme neće biti tu. Nas dvoje smo kompatibilni po mnogim muzičkim pitanjima, pa je stigao predlog da je zamenim. Biću tu neko vreme i to je to – kazao je Keba za domaće medije.

cipele ane bekute

Podsetimo, umesto Sanje Kužet, koja je trenutno na porodiljskom, Zvezde Granda vodiće Ana Sević, a u narednoj epizodi koja će se emitovati, umesto Cece pojaviće se Ivana Peters, koleginica iz njenog tima, budući da je Ražnatovićka bila sprečena da dođe zbog prehlade.

Još iz kategorije