Saša Popović završio u bolnici: Prvi čovek Granda u invalidskim kolicima

15.05.2024

13:00

By

Zdravlje Saše Popovića

ATA IMAGES

Saša Popović

Zdravlje Saše Popovića je pod znakom pitanja

Kako prenose domaći mediji, zdravlje Saše Popovića je pod znakom pitanja. Naime, Saša Popović viđen je danas u bolnici, ali niko sa sigurnošću ne zna zbog čega je ugroženo zdravlje Saše Popovića.

Zdravlje Saše Popovića je pod znakom pitanja

Prema pisanju portala, zdravlje Saše Popovića trenutno nije dobro, pa je on zbrunut na Institutu za ortopediju na Banjici. On ima problem sa nogom koja mu je u gipsu do kolena, tako da ne čudi što Popović mora da se kreće uz pomoć invalidskih kolica, ali se ovom prilikom Popović još nije oglasio.

Zdravlje Saše Popovića

Saša PopovićAta images

Kako još prenose domaći mediji, Popović je bio neraspoložen, a kako mediji saznaju od dobro upućenog izvora, čekao je na pregled u bolnici dok mu je noga bila u gipsu, verovatno usled neke povrede, što će verovatno uticati na karijeru Saše Popovića.

Pročitajte i – Nema šta nisu pokušali – Saša Popović progovorio o ćerkinoj bolesti – Jedva se izlečila…

Inače, pre ovog peha zdravlje Saše Popovića uglavnom je bilo u najboljem redu. On se nikada nije žalio ni na kakve tegobe i samo je jednom imao problem sa bruhom koji je morao da operiše. Osim toga, njegova supruga Suzana jednom prilikom je objasnila koliko stres utiče na zdravlje Saše Popovića.

Pročitajte i – Zamalo prekid sezone Zvezda Granda, hitno se oglasio Saša Popović – Ovo još nisam doživeo

– Jako se nervirao jedan period, ali to je iza nas. Nigde ne teče med i mleko, svuda su usponi i padovi, tako je i nama išlo super, pa loše. Hvatali smo se u koštac sa problemima, ali u ovim godinama direktorska fotelja mu ne treba. Dokazao se više puta, a ja sam se jako nervirala, brinula za njegovo zdravlje, ali hvala dragom Gospodu Bogu, ono je savršeno – izjavila je Jovanovićeva za „Svet“ na temu brak Saše Popovića i dodala:


– Došlo je vreme da smanji posao i tenziju, manje da radi, ali i da uživa. Najviše mi odgovara da u Grandu ostane kao kreativni direktor jer uvek je imao viziju i idejama išao ispred svog vremena – dodala je Suzana tom prilikom.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije