Malo je grublji, nisam nikad naišla na takvog: Pevačica razvezala jezik o Popoviću, nikad ga neće zaboraviti

08.05.2024

19:00

By

Karijera Saše Popovića

Karijera Saše Popovića važi za jednu od najuspešnijih

Kreativni direktor Granda i prvi čovek takmičenja „Zvezde Granda“ Saša Popović ne važi za strogog rukovodioca, ali se njegova reč i te kako ceni i poštuje. Naime, autoritet Saše Popovića nikada se ne dovodi u pitanje, a čak i kada se to ponekad, u retkim situacijama dogodi, nastane opšti haos. O tome je sada govorila i mlada pevačica Aleksandra Mladenović. Naime, ona je opisala prvi susret sa Saletom i objasnila sve o tome kakva je karijera Saše Popovića iz njenog ugla.

Karijera Saše Popovića je primer mnogima na našoj estradnoj sceni

Kako tvrdi Aleksandra, karijera Saše Popovića za nju je primer najboljeg biznismena sa naših prostora. Prema njenim rečima, uvek joj je baš on i bio uzor kako zbog posla, tako i zbog braka koji je najskladniji među poznatima.

Karijera Saše Popovića

Sećam se da su se Sale Popović i Žika kada je bila audicija raspravljali. Sale kaže: „Ona peva kao da ima 22“, a Žika bi to negirao: „Ne, kao da ima 23“. Onda je krenula kao rasprava, mislim da je to bilo u Metropolu, taj uži krug. To je bio moj prvi susret sa Saletom i ja njega obožavam zato što je to vanserijski čovek. Mislim da se takav čovek retko rađa i da će se teško ponovo roditi – prisetila se Aleksandra u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala:

Pročitajte i – Saša Popović se puši od besa – Keba se osilio na snimanju, umislio da je veći od direktora

– Nisam još upoznala nekog čoveka sličnog Saši Popoviću. To je jedna radilica, sad ima ne znam koliko godina, on meni izgleda kao jedan momčić. Može još 20 godina da radi ovako. I da hoda, i da šeta, i da trči. Oduševljena sam Saletovom energijom. On je onako malo brz i kada hoće da ti da neki savet, on mora to na onako malo grublji način: „Slušaj bre ti, mora ovako, ovako i ovako“ – zaključila je Aleksandra koja je nedavno završila u bolnici.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije