Saša Popović se puši od besa: Keba se osilio na snimanju, umislio da je veći od direktora

07.05.2024

17:05

By

Autoritet Saše Popovića

Star

Saša Popović

Autoritet Saše Popovića ne dovodi se nikada u pitanje

Kreativni direktor Granda i prvi čovek takmičenja „Zvezde Granda“ Saša Popović ne važi za strogog rukovodioca, ali se njegova reč i te kako ceni i poštuje. Naime, autoritet Saše Popovića nikada se ne dovodi u pitanje, a čak i kada se to ponekad, u retkim situacijama dogodi, nastane opšti haos.

Autoritet Saše Popovića svi moraju da cene i poštuju

Upravo to se i dogodilo na prošlom snimanju „Zvezda Granda“ kada je Dragan Kojić Keba pokušao da preskoči autoritet Saše Popovića i napravi potez po svome koji se direktoru nije dopao. Iako Sale ne zloupotrebljava položaj, nekad je primoran da regauje, a jednom je čak izbacio pevača iz Granda.

Autoritet Saše Popovića

Saša PopovićAta images

Keba je na pomenutom snimanju u žiriju bio umesto Cece Ražnatović, a autoritet Saše Popovića ovog puta poljuljan je zbog bubice koja nije korišćena kako treba.

Autoritet Saše Popovića

Dragan Kojić KebaDragan Gajić

Naime, Keba je na samom početku pevao poznate hitove, a u duetskoj pesmi „Treba vremena“ pridružila mu se i Ana Bekuta, čime je razgalilo sve u studiju. I mada je Keba u više navrata nasmejao sve, usledio je momenat koji se nimalo nije dopao Popoviću, pa Kebu od ove situacije ne bi mogao da spase ni Novak.


Pročitajte i – Samo mu je ovo falilo posle razvoda – Ćerka Harisa Džinovića za strasti ne bira vreme i mesto, pogledajte šta je sa dečkom radila pred svima

– Drži malo bubicu gore, ako možeš. Samo malo je pomeri, nežno – posavetovao ga je Saša, što je Keba odmah i učinio, ali ne onako kako mu je direktor rekao.

Pročitajte i – Slavlje u Brestaču – Ana Sević kod Darka Lazića na slavi, napravili lud provod

– Šta radiš bre sa tom bubicom? Jesi normalan čovek? Ajde – požurivao ga je Popović, ali se Keba kroz osmeh pravdao.

– Imam osećaj da vetar duva od Bosanca sve vreme. Nemoj više brate, ubiše me. Hoćemo ponovo? – rekao je aludirajući na to da ponovi svoj komentar, što je Popovića iznerviralo, budući da vreme emisije curi.

– Ajde – povikao je Saša, besan što je Keba u trenutku zaboravio ko je direktor ovog prestižnog šou-biznis takmičenja.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Dragan Gajić

Još iz kategorije