Nema šta nisu pokušali! Saša Popović progovorio o ćerkinoj bolesti: Jedva se izlečila…

17.04.2023

16:00

By

Ćerka Saše Popovića

ATA IMAGES

Ćerka Saše Popovića muku muči sa ovim problemom

Saša Popović važio je za velikog zavodnika koji je mnogim damama slomio srce. Iako sebe, kako ističe, ne smatra preterano lepim, nekadašnji direktor Granda nikada nije razmišljao da nešto na sebi koriguje.

– Jednom prilikom mi je, jedna pevačica koju ne želim da imenujem rekla: Sale ti samo kad bi sredio te obraze i podvaljak i kad bi malo smanjio nos ja bih se zaljubila u tebe – priznao je Popović u emisiji „Sceniranje“.

Pročitajte: Suzana će poludeti – Saša Popović uslikan sa bivšom, strasan zagrljaj ih odao FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Ipak, to ga nije nateralo da promeni bilo šta na sebi. Jedino o čemu vodi računa je ishrana, jer pazi da se previše ne ugoji:

– Nekad umem da preteram, ali čim ugledam stomak odmah kreće režim. Ujitru samo bela kafa, popodne šnicla i salata, uveče neko voće i to je to. Onda se sve to brzo vrati u normalu.

Ćerka Saše Popovića nasledila očevu bolest

Međuim, bivši direktor Granda priznao je da je kao mlad imao bolest koja ga je mučila, a godinama kasije sa istom bolešću suočila se i ćerka Saše Popovića.


– Ja sam kao mlad imao puno bubuljica. To je bio veliki problem i to sam jako teško lečio. Sa 37 godina kad sam bio kod Vange, ona, koja inače ne vidi mi je rekla: „Te bubuljice koje imaš…“ Ja samo što nisam pao sa stolice. „Te bubuljice koje imaš one će polako da nestanu kad ti se rodi ćerka.

Pročitajte: Razlika u ponašanju je očigledna – Evo kako Saša Popović tretira Suzaninog sina, istina se više ne može sakriti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

– U stvari nije rekla ćerka nego dete. To će sve da pređe na nju. I moja Aleksandra zaista ima isti taj problem i isto je to lečila i hvala Bogu, sad će još malo napuniti 24 godine i sve će se to srediti. Jedva je to izlečila – priznao je Popović.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije