Poznato zdravstveno stanje Ere Ojdanića: Oglasio se unuk poznatog folk pevača

20.05.2024

14:15

By

Zdravlje Ere Ojdanića

Bojan Vuković

Zdravlje Ere Ojdanića ponovo je stabilno

Zdravlje Ere Ojdanića narušeno je pre nekoliko dana, pa je pevač hitno operisan na Kliničkom centru u Beogradu.

„Čuo sam se sa njim pet minuta pre operacije. Ušao je u operacionu salu oko 10 sati. Operisan je. Sve je u redu, zvaću ga kasnije, pošto telefon nije trenutno kod njega“, rekao je za Kurir Uroš Anđelić, unuk Ere Ojdanića.

Zdravlje Ere Ojdanića zabrinulo je sve njegove najbliže

Podsetimo, zdravlje Ere Ojdanića dovedeno je u pitanju zbog problema sa bruhom, koji je morao da operiše. On je, kao pravi profesionalac, na dan kad je primljen u bolnicu odradio već unapred zakazan nastup. Naime, pevao je na manifestaciji Jagnjijadi u selu jagnilovo kod Mladenovca, a slično se desilo i kada je preminula supruga Ere Ojdanića.

Zdravlje Ere Ojdanića

Era je, inače, pre nego što je otišao u bolnicu nastupao u selu Jagnjilu, gde su između ostalog pevali i Beki Bekić i Goca Lazarević, pa se Beki oglasio povodom teme zdravlje Ere Ojdanića.

Pročitajte i – Porodična tragedija folkera koju malo ko zna – Ćerka Ere Ojdanića je invalid od rođenja, a evo koga krivi za to

„Pevali smo na Jagnjijadi, tamo smo se šalili, družili, a tom prilikom mi je Era rekao da ide na operaciju. Uz njega sam, on to zna, ima moju podršku“, rekao je za Kurir.


Pročitajte i – Porodična tragedija folkera koju malo ko zna – Ćerka Ere Ojdanića je invalid od rođenja, a evo koga krivi za to

Podsetimo, iako je imao bolove u predelu bruha, Era je pevao pre nego što je morao da se uputi u bolnicu, a sa njim je bila i folk pevačica Goca Lazarević koja ni po čemu nije primetila da je zdravlje Ere Ojdanića narušeno.

– Bio je potpuno kul i ja sam ga sve vreme bodrila. Ne želim da mu baksuziram, niti da ga ogovaram i dižem famu, neka mu je sa srećom operacija – bila je iskrena Goca.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije