Ostavio narod u neverici: Era Ojdanić preminulu suprugu držao u hladnjači, sve zbog novca

21.03.2024

17:45

By

Ćerka Ere Ojdanića je invalid

Bojan Vuković

Era Ojdanić

Supruga Ere Ojdanića je preminula pre nekoliko godina

Pevač Era Ojdanić je pre nekoliko godina ostao bez supruge, a sada je izneo detalje u javnost koji su šokirali sve.

Naime, kako je priznao on je držaodva dana mrtvu suprugu Ljupku u hladnjači, zato što je u njegovom motelu bila zakazana svadba za koju je uzeo kaparu od 500 evra pa nije hteo da je otkaže.

Supruga Ere Ojdanića je preminula pre nekoliko godina, izašli nepoznati detalji u javnost

Njegov komšija tvrdi da  se pevač uvek ružno ophodio prema svojoj supruzi i to je potvrdio kad je ona umrla.

– Kada mu je preminula žena Ljupka, u njegovom motelu bila je zakazana svadba baš na dan kad je trebalo da bude sahrana. Era nije hteo ni da čuje da se otkaže veselje, jer bi to značilo da mora da vrati 500 evra, koliko je uzeo unapred za svadbu.

sukob ere ojdanića i đanija

– Odlučio je da Ljupku stavi u hladnjaču dok ne prođe svadba, pa tek onda da je sahrani. Svi su ga osuđivali zbog toga, a on je govorio: „Može Ljupka da sačeka!“ Uvek je bio arogantan prema njoj, a sad kao plače što je umrla mlada – priča Erin komšija Rade i dodaje da se Ojdanićev sin bunio zbog toga, ali da nije uspeo da promeni očevu odluku.


Pročitajte: Zbog njega se razvela- Melina Džinović u vezi sa poznatim biznismenom, otkriveni detalji ljubavi

– Dragutin je na sve načine pokušavao da ga ubedi da to ne radi, ali Era je bio neumoljiv. Mučena Ljupka je mrtva bila u toj hladnjači koja se nalazila u kamionu u dvorištu dok se iz motela orila muzika. Tek posle dva dana su je izvadili i sahranili. Eto kakav je Era čovek. Zbog 500 evra bi i najrođenijeg prodao! – rekao je sagovornik.

Napad na Eru Ojdanića

Pevač je potvrdio da pokojna Ljupka nije sahranjena na vreme.

Pročitajte: Ovo ruši sve granice- Era Ojdanić smuvao klinku, čak 43 godine je mlađa od njega

– Tačno je da je Ljupka bila na sigurnom dva dana dok je trajala svadba, ali nisam je ostavio u hladnjači nego u pogrebnom preduzeću. Možete misliti koliko je meni bilo teško dok je ona mrtva ležala tamo, a u motelu traje veselje. To je dokaz koliki sam profesionalac – rekao je Era za Stars.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije