Zbog njega se razvela: Melina Džinović u vezi sa poznatim biznismenom, otkriveni detalji ljubavi

20.03.2024

16:30

By

Objava Tonija Bijelića

Bojan Vuković

Melina Džinović

Novi dečko Meline Džinović je uspešni biznismen

Nedavno je odjeknula vest da su se Haris i Melina Džinović razveli. Iako su se mnogi fanovi nadali da je to lažna informacija, Džinović je potvrdio da je došlo do rastanka te da više ne žive zajedno.

Naime, poznati pevač je pre nekoliko dana otkrio da je Melina bila inicijator razvoda, a sada je poznato da ima novog partnera.

Novi dečko Meline Džinović je uspešni biznismen, isplivali u javnost detalji ljubavi

Kako prenose domaći mediji, Melina već već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je izvor, a zatim i dodao:

Novi dečko Meline Džinović

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka.


Pročitajte: Nakon konflikta usledio kraj braka- Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

– S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – navodi izvor uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Novi dečko Meline Džinović

– Melina odavno ne polaže račune nikome, pa joj je lako da ode do tajne lokacije i uživa sa novim dečkom kada god je slobodan.

Pročitajte: Svi su zurili u nju- Melina Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda FOTO

– Radi se o jednoj od njegovih nekretnina u najprestižnijem naselju prestonice. Budući da ih ima nekoliko u svom vlasništvu, ponudio joj je da se skući u stanu u kom se sastaju, ali je ona to izričito odbila – zaključuje izvor za Alo.

Novi dečko Meline Džinović

Podsećanja radi, Haris i Melina iz braka imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.

Još iz kategorije