Porodična tragedija folkera koju malo ko zna: Ćerka Ere Ojdanića je invalid od rođenja, a evo koga krivi za to

09.02.2024

20:02

By

Ćerka Ere Ojdanića je invalid

Bojan Vuković

Era Ojdanić

Ćerka Ere Ojdanića je invalid od rođenja i to je bolna tema pevača

Folker Era Ojdanić je uvek spreman za šalu i uvek je dobro raspoložen, ali iza njegovog osmeha zapravo se krije tuga jer ćerka Ere Ojdanića je invalid od rođenja.

Ćerka Ere Ojdanića je invalid od kada se rodila i o tome retko govori u javnosti

Na ovu temu folker nije raspoložen da govori često ali jednom prilikom on se dotakao bolne istine i ispričao sve na tu temu.

Malo ko je znao da Jasmina, ćerka Ere Ojdanića je invalid od rođenja kao i da je folker prošao kroz veoma teške trenutke zbog svoje naslednice.

Jednom prilikom folker je istako da je rođen u teškom siromaštvu, a da život i kansije nije bio lak i da mu je zadao novi udarac i sam je otkrio jednom prilikom kada je pričao o svojoj ćerki Jasmini.

– Živeli smo u kući od drveta, a bila je pokrivena onim plavim kamenim pločama koje su u Majdanu vadili majstori. Oni su klesali te ploče, tada nije bilo crepa, nego kamen na krov i to ti je – prisetio se pevač svog odrastanja.

Ćerka Ere Ojdanića je invalid

Era OjdanićBojan Vuković


– Čim sam naučio tri kola da sviram, ja harmoniku koju mi je otac kupio stavim na leđa, sednem na polovnu biciklu koju mi je takođe on kupio i pravac na Ibarsku, od kafane do kafane. Tako sam počeo da zarađujem pare. I od jednog dinara sam odmah umeo da napravim tri. To je bilo neverovatno – priča Ojdanić sa ponosom.

Pevač je počeo da niže uspehe u svom životu, a onda se sa samo 19 godina ostvario u ulozi roditelja. Njegova ćerka Jasmina nažalost je rođena kao invalid.

– Jasmina je invalid od rođenja. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom. Nju su babice na rođenju izvlačile na vakuum i… Odmalena je vreme provodila sa mojom majkom… Baba Radina je, u stvari, nju odgajila više nego Ljupka, jer Ljupka je radila godinama, ovde u motelu, tako je to bilo…  ispričao je Era jednom prilikom za medije i dodao:

PROČITAJTE I: Era otkriva istinu o Saški i Zoranu Kaleziću- Ovo će sve šokirati FOTO

– Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv. Zbog oštećenja tog nerva ona ne može da govori kako treba, osamdeset posto je invalid. Jasmina je, znači, ostala invalid, ali, hvala Bogu, nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene, znaš već… Hvala Bogu, nije tako, ona samo ima problem sa otežanim govorom. Ona osim toga fenomenalno funkcioniše.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije