Porodična tragedija koju je malo ko znao: Evo zbog koga je ćerka Ere Ojdanića ostala invalid FOTO

23.03.2023

17:00

By

Ćerka Ere Ojdanića je invalid

Bojan Vuković

Era Ojdanić

Ćerka Ere Ojdanića je godinama invalid

Pevač Era Ojdanić je uvek nasemaj i raspoložen za šalu pa malo ko zna da je prošao kroz pravi pakao kada je porodica u pitanju.

Ćerka Ere Ojdanića se retko pominje u medijima

Naime, on je podeliojavno teške trenutke i detalje iz privatnog života koje retko kada spominje. Inače, malo ko je znao da je njegova ćerka Jasmina invalid od rođenja te da je pevač prošao kroz teške trenutke zbog svoje naslednice.

Pročitajte: Era će završiti u zatvoru zbog jezive stvari- Evo šta je pevač uradio FOTO

Ćerka Ere Ojdanića

– Jasmina je invalid od rođenja. O tome nisam imao potrebe nikada da pričam. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom. Nju su babice na rođenju izvlačile na vakum. Odmalena je vreme provodila sa mojom majkom, baba Radina je, ustvari, nju odgajila više nego Ljupka, jer Ljupka je ovde radila godinama, ovde u motelu, tako je to bilo… Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv – rekao je pevač.

Takođe, Ojdanić je istakao da njegova ćerka ima i probleme sa govorom.


Pročitajte: Era otkriva istinu o Saški i Zoranu Kaleziću- Ovo će sve šokirati FOTO

Ćerka Ere Ojdanića

– Jasmina je, znači, ostala invalid, ali hvala Bogu nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene, znaš već… Hvala bogu nije tako, ona samo ima problem sa otežanim govorom. Ona osim toga fenomenalno funkcioniše. Šta da ti kažem sada kako mi je bilo, samo Bog i ja to znamo. Ljupka je bila dva meseca s njom u porodilištu i to je već bio problem – rekao je on.

Pročitajte: Nikome nije rekla: Preminula majka Ane Bekute, pevačica doživela najveću bol FOTO

Ćerka Ere Ojdanića

Ćerka Ere Ojdanića živi sa pevačem i on vodi računa o njoj, a ono što je čudno jeste da se pevač ranije nikada nije oglašavao o ovoj temi.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije