Velika tuga: Bora Čorba jedva stoji na nogama, porodica se moli za njegovo zdravlje

05.02.2023

20:00

By

zdravlje bore čorbe

Zdravlje Bore Čorbe zabrinulo je porodicu i prijatelje

Bora Čorba posle sedam meseci pojavio se ponovo u Beogradu i to na dodeli MAC nagrada. Roker je direktno iz Slovenije došao u Arenu da primi nagradu za doprinos muzici, ali u njegovoj pratnji nije bila njega supruga Dubravka.

Zdravlje Bore Čorbe bilo je ozbiljno ugroženo

Kako saznajemo, zdravlje Bore Čorbe sada je mnogo bolje i stabilnije, pluća zalečena, a kilažu koju je bio smanjio sada je ponovo vratio na staro.

Pročitajte: Suzani narušeno zdravlje – Saša Popović u panici, čini sve da joj pomogne

zdravlje bore čorbe

– Bora je poslednje tri godine imao baš velikih zdravstvenih problema, zato skoro nije ni dolazio uopšte u Beograd. Turneja i nastupi su u jednom periodu bili totalno prekinuti, ali sada je sve bolje i bolje. Po njemu se vidi da malo teže diše i kreće se, ali se trudio da sedi u svom separeu i da se puno ne kreće i ne šeta po hali. Opet je vratio stomak i opet je preterao sa kilažom, sada mu i to malo smeta, ali on kaže da muškarac bez stomaka nije pravi muškarac. Takav je on šali se na svoj račun i teši se. Došao je sam, jer je Dubravka ostala u Sloveniji zbog posla. Ostaje dan, dva samo u Beogradu da obiđe svoje i odmah se vraća nazad kod nje – objašnjava jedan od Borinih kolega koji ga je sreo na dodeli nagrada.

Pročitajte: Ovo su krili – Bolest Dijane Đoković došla je iznenada, Novak poslednji saznao istinu

zdravlje bore čorbe


IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije