Horoskop za 18. maj: Ovaj znak mora biti spreman na rizik, Škorpije očekuje lavina emocija

18.05.2024

10:00

By

Horoskop za 18. maj 2024. godine

Horoskop za 18. maj 2024. godine vam donosi sledeću astro prognozu

OVAN
Možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete rešiti neke poslovne probleme iz prošlosti. Uživate u osećaju slobode i niste spremni za novu vezu. Moguće je da ćete odbiti udvarača. Zdravlje je dobro.

BIK
Očekuje vas prilika da se pokrenete i da preduzmete nešto povodom željenih poslovnih promena. Uskoro ćete imati šansu za vezu koja bi mogla da vam donese puno iskrenih emocija u život. Osećate se generalno dobro.

BLIZANCI
Sklapanje novog poslovnog dogovora vam donosi osećaj olakšanja. Spremni ste da ostvarite uspeh. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati lepo slaganje i komunikaciju danas. Manji problemi sa hormonima.

Horoskop za 18. maj 2024. godine

RAK
Očekuje vas veliki broj obaveza koji bi mogao da vam predstavlja neki vid pritiska u narednom periodu. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja. Spremni ste da budete otvoreniji. Manji pad imuniteta.

LAV
Pred vama je veoma povoljan dan za poslovne odluke. Spremni ste da pravite nove poteze kako bi došli do uspeha. Moguće je da ćete imati priliku za susret sa osobom koja će pokazati iskrena osećanja. Odlično se osećate!


Horoskop za 18. maj za preostale znakove pogledajte u nastavku

DEVICA
Moguće je da nećete imati mogućnost da napravite sve poslovne promene koje ste imali u planu za danas. Ukoliko ste se upustili u neku neobaveznu vezu, može da usledi period kajanja. Izbegavajte cigarete.

VAGA
Možete da očekujete odličan dan za posao. Uspećete da ostvarite sve svoje planove. Voljena osoba vam je posvećena i uživate kada ste zajedno. Zadovoljni ste okolnostima u vašoj vezi. Prija vam vežbanje.

ŠKORPIJA
Dobićete neophodnu podršku za poslovno napredovanje. Potrudite se da pokažete sve svoje sposobnosti.Osoba koja vam se dopada nije sigurna da li je sada spremna za početak nove veze. Osećate se odlično danas.

Horoskop za 18. maj 2024. godine

STRELAC
Moguće je da imate više obaveza nego što ste očekivali i da ćete se duže vreme zadržati na poslu. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete početak nove ljubavne veze koja će za vas biti značajna. Srčane smetnje su moguće.

JARAC
Očekuje vas povoljan dan za posao. Ukoliko planirate bilo kakve promene uspećete da ih realizujete. Bliži vam se upoznavanje sa osobom sa kojom ćete imati jaku hemiju i želju za vezom. Manji problemi sa stomakom.

Pročitajte i – Da li sanjate o ozbiljnoj vezi? Klonite se ovih horoskopskih znakova ako želite idilu

VODOLIJA
Horoskop vam je dobro postavljen. Sudbina vam je naklonjena i možete lako da ostvarite svoje planove. Lako donosite novu odluku kada je u pitanju ljubav. Spremni ste za važne promene. Povoljan je period za oporavak.

RIBE
Dolazi vam prilika da ostvarite poboljšanje na polju posla. Spremni ste da pravite kreativne nove poteze. Oslanjate se na voljenu osobu. Možete da očekujete da ćete imati mnogo međusobnog poštovanja. Sa zdravljem nema problema.

IZVOR: Starmagazin/ibalkan.net

SLIKE: Unsplash

Još iz kategorije