Ivan Marinković napustio Elitu: Hitno izašao iz rijalitija, paparaci ga uhvatili na delu

20.05.2024

16:15

By

Ivan Marinković na sudu

ATA IMAGES

Ivan Marinković

Ivan Marinković na sudu, ima ročište sa Anom Ćurčić

Ivan Marinković napustio je imanje u Šimanovcima kako bi otišao na suđenje. Naime, danas je u medijima javljeno da je Ivan Marinković na sudu jer ga je bivša zadrugarka Ana Ćurčić tužila za uvrede i povredu časti i ugleda.

Ivan Marinković na sudu, ima ročište sa Anom Ćurčić

Podsećanja radi, bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić tužila je Ivana Marinkovića zbog uvreda koje joj je uputio, a danas su imali zakazano ročište zbog čega je Marinković morao da napusti Elitu i pojavi se da pred sudijom da svoj iskaz.

Ivan Marinković na sudu

Ivan MarinkovićATA IMAGES

 

– Pod zakletvom je rekla da sam joj izgovorio reč prostitu** i tabletomanko, ja sam ustao i rekao sudiji da ne koristim te reči. One su počele da gledaju svoje papire. Očigledno se nisu dobro spremile – rekao je Ivan Marinković na sudu posle prošlog ročišta, dok je Ana sa druge strane istakla da se rijaliti nastavio i posle rijalitija, pa ne čudi što je tužila Ivana Marinkovića sa kojim se danas srela na sudu.

Pročitajte i – Ivan Marinković se sveti Goci Tržan preko Raše – Obelodanio sve njegove mračne tajne

– Rijaliti je u toku. Ovde se i dalje nastavlja rijaliti. Nismo prihvatili pomirenje, održan je pretres, rekla sam šta sam imala da kažem. Da li je izgovoreno prostitut** ili imati inti*** odnose za novac to je jedna te ista stvar. Držim se onoga za šta sam ga tužila. Moralo je preko suda da se rešava – rekla je Ana Ćurčić tada, piše magazin „Star“.


Ivan Marinković na sudu

Osim sa Anom, Marinkovića je tužila ranije i bivša supruga Goca Tržan zbog alimentacija, ali je on to sve regulisao, samo što sa ćerkom Lenom nema kontakt, a ona Tržankinog novog supruga Rašu doživljava kao biološkog oca i jako se lepo slaže sa njim, zbog čega je Goca posebno zahvalna Raši sa kojim nije uspela da dobije dete iako su pokušavali u više navrata da dobiju bebu vantelesnom oplodnjom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije