Ivan Marinković se sveti Goci Tržan preko Raše: Obelodanio sve njegove mračne tajne

28.04.2024

14:04

By

Bivši muž Goce Tržan

Dragan Gajić

Bivši muž Goce Tržan često javno iznosi detalje iz braka iako je godinama razveden od pevačice

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, svako malo oplete po pevačici, a sada se okomio na njenog drugog supruga Rašu Novakovića. Naime, Ivan je svojevremeno udario na Rašu kojeg naslednica Goce Tržan doživljava kao da joj je pravi otac, i to zbog rijalitija i cifre koja bi njemu navodno bila plaćena da je hteo da uđe.

Bivši muž Goce Tržan postao je poznat rijaliti igrač nakon braka sa pevačicom

Kako su mediji tada pisali, bivši muž Goce Tržan bio je izrevoltiran člankom iz jednog tabloida u kojem se navodi da muž njegove bivše žene Raša Novaković ulazi u „Parove“ za 5.000 dinara na sat.

Bivši muž Goce Tržan

Ivan MarinkovićBojan Vuković

Ivan je istakao da Raša ne vredi ni 5.000 dinara, a onda je otkrio za koliku platu je radio u bendu Goce Tržan kao bubnjar.

Pročitajte i – Filip Car otišao i ostavio Aleks i bebu u Beogradu – Ona ne želi više da ćuti

– Da li si ti, brate, normalan? Toliki honorar nema niko u zemlji. Strašno. Pa ljudi, on je kod Goce imao platu 100 evra, a sada nešto zahteva. On i sada radi na sat – rekao je tada.

Inače, Ivan Marinković nekoliko puta je pred kamerama rijalitija govorio o odnosu sa bivšom suprugom i nije je nimalo štedeo, naprotiv, pa ne čudi što Goca ne voli ni ime da mu čuje.


Pročitajte i – Šta se ovo dešava – Drugarica Dušice Jakovljević imala probleme sa policijom

 Ja nisam ni znao šta je ljubomora, osim onih dečačkih momenata. Kad je mene moja bivša prevarila, tad sam video kako iz ljubomore proistekne laž. Primetio sam nešto, što niko nje primetio. Ja najbolje ovde razumem Matoru. Čovek mora da bude oba. U momentima dok sam bio u braku, osetio sam ljubomoru, a nisam znao zbog čega. Osećao sam da nešto ne štima tada, čak sam i mislio da sam lud. Prva i osnovna stvar je da žene ne shvataju da u prevari padaju na sitnice. Gde to ima da ti žena kaže da spava kod drugarice?! Žena u braku spava kod drugarice? Gde to ima? – rekao je tada Ivan koji je sa Tržankom godinama u lošim odnosima.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Dragan Gajić/Bojan Vuković

Još iz kategorije