Cecin sin Veljko priznao šta sluša od Karleuše: Šokirao naciju kada je rekao istinu

20.05.2024

17:17

By

Tašta Veljka Ražnatovića

Bojan Vuković

Veljko Ražnatović

Pesme Jelene Karleuše nisu nimalo slične Cecinim

Veljko Ražnatović veoma retko gostuje negde i govori o svom privatnom životu, a gotovo nikada ne spominje koleginice svoje majke, ali sada je napravio presedan.

Naime, Ražnatović je gostovao u podkastu gde mu je voditelj, između ostalog, pomenuo i rivalku njegove majke Cece Ražnatović, Jelenu Karleušu, kao i njene pesme i koja mu je omiljena, na šta je on, pomalo u šoku, dao veoma interesantne odgovore, ali je svakako Veljko priznao sve tim povodom.

Pesme Jelene Karleuše nisu na repertoaru Cecinog sina

– Pa stvarno ne postoji, ali zaista ne postoji, niti ulazim u taj žanr – rekao je on na temu pesme Jelene Karleuše, a na konstataciju voditelja da „da mu je najbolja Karleušina pesma, samo kada Jelena peva Cecu“, Veljko je dodao:

Pesme Jelene Karleuše

Veljko RaznatovićATA IMAGES

Na primer, ali ni to ne bih voleo da čujem – rekao je Cecin sin i dodao kako se ponašao u mladosti dok je izlazio po klubovima:

Pesme Jelene Karleuše


– Volim na tamburaše, volim na grčku muziku da odem. Uzmem onu listu pesama i onda tražim, hoću ovu, hoću ovo. Ma gde znam, ma kao klinac sam stvarno bio degenerik. Tada sam se i kockao i igrao onaj rulet. Jesam i dobijao, ali i gubio sam – priznao je Ražnatović gostujući u „Laganom podkastu“ kada je dodao i da je najbolja odluka koju je doneo ta što ne živi sa porodicom u Beogradu, ali i što se posvetio sinovima i Bogdani koja mu je pre nekoliko dana rodila trećeg sina Ilijana.

Pročitajte i – Veljko Ražnatović progovorio o paklu kocke – Rulet mu napravio haos od života

Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno, sve što može da te sačeka, ako pobediš, to će doći na naplatu na jedan ili drugi način. Mala bara puna krokodila, što bi se reklo – priznao je Cecin sin Veljko koji je pre nekoliko dana dobio trećeg sina, a nedavno je otvorio dušu i o porocima.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije