Veljko Ražnatović progovorio o paklu kocke: Rulet mu napravio haos od života

19.05.2024

16:00

By

Život Veljka Ražnatovića u Titelu

ATA IMAGES

Veljko Raznatović

Cecin sin Veljko priznao sve poroke

Cecin sin Veljko Ražnatović živi mirno i harmonično sa suprugom Bogdanom i tri sina u Titelu, van Beograda. Naime, Veljko Ražnatović i njegova lepša polovina složili su se da je život u manjem mestu zdraviji i za njih dvoje, a posebno za decu i njihovo odrastanje. S tim u vezi, Veljko se prisetio perioda pre braka kada je u Beogradu bio na mnogim iskušenjima poroka.

Cecin sin Veljko ne krije da je u ranoj mladosti pravio velike greške

Kako prenose mediji, Cecin sin Veljko svima savetuje da se klone izazova koje sa sobom nose veliki gradovi i apeluje na tradicionalan pristup porodici, deci i vaspitavanju čemu je i sam priklonjen.

Cecin sin Veljko

Bogdana i VeljkoAta images

– Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno, sve što može da te sačeka, ako pobediš, to će doći na naplatu na jedan ili drugi način. Mala bara puna krokodila, što bi se reklo – priznao je Cecin sin Veljko koji je pre nekoliko dana dobio trećeg sina Ilijana.

Pročitajte i – Istina se ne može sakriti – Evo kako se zaista slažu Bogdanina majka i Veljko Ražnatović 

– Imam celu listu pesama za naručivanje. Ne znam ni sam koliko sam para potrošio na muziku, ali mogu da kažem da sam kao klinac bio degenerik. Tada sam se i kockao i igrao rulet. Dobijao sam, ali sam i gubio. Na vreme sam video sve što Beograd pruža – izjavio je Ražnatović koje je iz ljubavi sa Bogdanom dobio tri sina.

Pročitajte i – Slavlje u domu Ražnatovića zbog naslednika – Veljko van sebe, Ceca sprema snajki poseban poklon

– Mislim da bih bio priznatiji kao bokser da nisam sin poznatih roditelja. Svi se čude kako se jedan Veljko Ražnatović odlučio za taj „pseći“ život. Ovo je kerovski život, pitbulovski… Ljudi misle: „Ako si Cecin sin, moraš da budeš pič***ina“, ali odavno sam to prevazišao – rekao je Ražnatović šta misli o svemu tome u „Laganom podkastu“.


 

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije