Sve devojke ga jurile, a ona odbijala: Evo kako je počela ljubav između Veljka i Bogdane Ražnatović

15.05.2024

21:00

By

Cecin sin Veljko

Ata images

Bogdana i Veljko

Ljubav Bogdane i Veljka krunisana je sa tri sina

Ljubav Bogdane i Veljka ponovo je poentirala! Naime, Cecin sin i njegova supruga Bogdana Ražnatović dobili su trećeg sina kojem su dali ime Isaija, kojem su se starija braća Željko i Krstan jako obradovali.

Ljubav Bogdane i Veljka sve je jača i jača

Inače, ljubav Veljka i Bogdane počela je odbijanjem sa Bogdanine strane, nakon čega su se razvila osećanja budući da je Veljko Ražnatović, sin naše najpopularnije folk dive, bio uporan da osvoji njeno srce, u čemu ga je podržala Anastasija, sestra Veljka Ražnatovića.

Ljubav Bogdane i Veljka

Bogdana i VeljkoATA IMAGES

Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav – otkrila je Cecina snajka govoreći na temu ljubav Bogdane i Veljka u emisiji „Ceca Show“, na „Blic“ televiziji.

Pročitajte i – Veljko Ražnatović pokazao kako Bogdana provodi trudničke dane – Jedan detalj nasmejao sve

Podsetimo, Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su trećeg sina Isaiju. Sada imaju tri sina, malog Željka, Krstana i Isaiju.

Inače, u Cecinom domu na Dedinju, sinoć se do ranih jutarnjih časova slavilo rođenje malog Isaije koji se rodio kao kruna braka i po treći put dokazao koliko je jaka ljubav Bogdane i Veljka.


Pročitajte i – Ražnatovići slave – Bogdani stiglo iznenađenje, sve pršti od ljubavi, ovome se nije nadala 

Na proslavi su bile mnoge poznate ličnosti i rodbina, a iz Španije je došla i ponosna tetka Anastasija Ražnatović Gudelj koja ne krije koliko voli supruga Nemanju i kolika je njihova ljubav. Ceca se sinoć pojavila pred pripadnicima sedme sile ispred kuće, a nije krila sreću, pa je sve vreme bila nasmejana.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije