Veljko Ražnatović pokazao kako Bogdana provodi trudničke dane: Jedan detalj nasmejao sve

11.04.2024

13:04

By

Unuk Cece Ražnatović

ATA IMAGES

Treći sin Bogdane i Veljka će uskoro doći na svet

Sin folk dive Cece Ražnatović, Veljko uživa u porodičnom životu sa suprugom Bogdanom i  dva sina Krstanom i Željkom dok je treći na putu.

Treći sin Bogdane i Veljka će uskoro doći na svet, evo kako Cecina snajka izgleda u trudnoći

On se neretko oglašava na društvenim mrežama, a sada je otkrio kako izgleda supruga koja je u poodmakloj trudnoći.

Bogdana koja će se uskoro poroditi uživa u blagosovenom stanju, a njen suprug zabeležio je simpatičan trenutak koji je podelio sa pratiocima.

Ponosna mama je dala sebi oduška i uživala u svežem mesu i krompirićima, a sreća na njenom licu je više nego očigledna.

– Udri debela – našalio se Veljko i glasno smejao.

Treći sin Bogdane i Veljka


– Ona će sada već treći put ići na carski rez i mi još jedno dete možemo da imamo fizički. Ona ne bi smela više da ostaje trudna. Sada ćemo napraviti pauzu jer smo u ludilu totalnom. Nadam se da će četvrto dete biti devojčica i da će biti tatina princeza. Biće i neka razlika među njima.

Pročitajte: Uhapšen Ognjen Amidžić- Voditelj završio u zatvoru, priznao krivicu

– Dobro se snalazim s decom, s obziroma na to da nikad nisam imao tatu, ispostavilo se da sam dobar otac, ali bolje neka to kažu drugi. Verujem da bi moj otac bio ponosan, makar na to kakav sam čovek postao–rekao je Veljko nedavno za Informer.

Treći sin Bogdane i Veljka

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Njih dvoje već imaju dva sina Željka i Krstana, a kako prenos mediji treći sin će se zvati Ilijan. Ilijan je muško ime nastalo od imena Ilija. Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači moj Bog je Jahve. Ženski oblik ovog imena je Ilijana. Drugi oblik ovog imena je Ilian.

Pročitajte: Veljko Ražnatović šokirao izjavom, Ceca zabrinuta za sina- Kad me sutra ne bude, deca mi ostaju u sigurnim rukama FOTO

Povodom trudnoće se oglasila i Bogdana koja je imala emotivnu poruku. Naime,  Veljko je objavio rezultat prenatalnog testa, u opisu kojeg je poručio:

– Slava Bogu! Hvala ti, Gospode, za sve što si mi grešnom podario. Slava ocu i sinu i Svetome Duhu! Bogdana, kraljice života moga – napisao je tada Veljko.

Treći sin Bogdane i Veljka

Bogdana nije ostala imuna na ove reči, te mu je u komentaru poručila „Volim te“.

Još iz kategorije