Srce tetkino: Prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon rođenja Isaije, a ovo je istina o njenoj trudnoći

14.05.2024

21:14

By

Sestra Veljka Ražnatovića

ATA IMAGES

Anastasija Ražnatović

Sestra Veljka Ražnatovića ne krije koliko je srećna

Bogdana Ražnatović porodila se danas i na svet donela trećeg sina kojem su ona i Veljko Ražnatović dali ime Isaija.  Veljkova supruga porodila se carskim rezom u privatnoj klinici, a porođaj je protekao u najboljem redu.

Sestra Veljka Ražnatovića podelila radosne vesti

Pevačica Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom došla je u porodilište da vidi treće unuče i snajku, a njenu sreći podelila je sa okupljenim novinarima.

– Idemo da vidimo Bogdanu i bebu. Porođaj je odlično prošao, ja sam još uvek uzbuđena. Bebac je kao krofna, presladak. Krstan još uvek nema svet o tome, Željko sve zna – rekla je pevačica odgovarajući na temu unuk Cece Ražnatović.

Sestra Veljka Ražnatoviča

Veljko i sin

Na svom Instagram profilu Anastasija, sestra Veljka Ražnatovića, objavila je sliku iz porodilišta na kojoj Veljko drži u naručju naslednika, pa napisala.

„Srce tetkino!“, napisala je sestra Veljka Ražnatovića koja i sama jedva čeka da se ostvari u ulozi majke.


Podsetimo, snajka Cece Ražnatović porodila se i na svet je donela zdravog dečaka, kojem su Vejko i Bogdana dali ime Isaija, a beba ima 3850 grama. Bogdana i Veljko Ražnatović prvog naslednika dobili su 6. juna 2020. godine i dečaku su dali ime Željko, po Veljkovom ocu, a potom je njihova porodica prošle godine postala bogatija za još jednog člana – Krstana. Sada su pak dobili trećeg sina kom su dali ime Isaija. Isaija inače znači „Božija pomoć“.

Veljko je, inače, nedavno progovorio i o porodici, deci, budućoj prinovi.

– Živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina… Ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova – rekao je on pa progovorio o slavi i popularnosti koju je imao i pre uspeha u sportu:

Sestra Veljka Ražnatovića

Anastasija i VeljkoATA IMAGES

– Ja sam već na početku karijere dobio tu pažnju zbog majke i oca… možda mi je pomoglo, ali i odmoglo jer sam se suočavao sa raznim predrasudama. Da sam tek sada, samostalno dobio tu pažnju, mnogo bi manje ljudi bilo ljubomorno… više bi mi podršku prižali. Sada mislim da mi je ta pažnja više odmogla nego pomogla – rekao je Veljko u emisiji “Premijera Vikend Specijal“ neposredno pre nego što se rodio njegov treći sin.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije