Pojavila se fotografija trećeg Cecinog unuka: Ponosni tata ga uzeo u naručje, a evo šta radi poznata baka

14.05.2024

19:00

By

Treći sin Veljka Ražnatovića

ATA IMAGES

Veljko Raznatović

Treći sin Veljka Ražnatovića već je babino mezimče

Cecina snajka, Bogdana Ražnatović porodila se danas i na svet donela trećeg sina kojem su ona i Veljko dali ime Isaija.  Veljkova supruga porodila se carskim rezom u privatnoj klinici, a porođaj je protekao u najboljem redu, tako da je i treći sin Veljka Ražnatovića zdrav i prav dečak kojeg će tata verovatno, čim poraste, poslati na neki sport.

Treći sin Veljka Ražnatovića biće babino mezimče

Inače, Ceca Ražnatović posetila je u porodilištu snajku i unuka i priznala na koga on liči, a onda je na svom Instagramu podelila dirljivu sliku sina koji u naručju drži naslednika Isaija i tim prizorom dirnula sve svoje pratioce i fanove. Uz ovaj post Ceca je postavila i dečiju pesmicu, a bebu je zaklonila stikerom.

Treći sin Veljka Ražnatoviča

Veljko i sin

Podsetimo, ponosna baka Ceca Ražnatović otkrila je za Kurir prve impresije i priznala kako se oseća nakon rođenja unuka koji je sada zvanično treći sin Veljka Ražnatovića.

Pročitajte i – Ceca otkrila na koga liči treći unuk – Ražnatovići ispred porodilišta, došli da vide Bogdanu

Bogu hvala, sve je super. Ja sam još uvek uzbuđena. Ovo je najlepši osećaj na svetu. Bebac je sladak i meden, videla sam fotografije. Krstan je bebiron i još uvek nije svestan, ali Željko jeste i raduje se. Sada snajka treba da se odmori i oporavi – rekla je pevačica Ceca Ražnatović i otkrila da li je učestovala u odabiru imena za trećeg naslednika svog sina jedinca Veljka:

Pročitajte i – Cecin sin ovako izdržava porodicu: Veljko Ražnatović razvija biznis kod tasta i tašte u Titelu

– Naravno da nisam, to su njihova deca i oni treba da biraju imena za svoju decu. Ja sam za svoju decu sa mužem sama birala imena, pa će tako i Veljko i Bogdana – rekla je poznata folk pevačica koja važi za najveću zvezdu na našim prostorima, a i šire.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije