Ceca otkrila na koga liči treći unuk: Ražnatovići ispred porodilišta, došli da vide Bogdanu!

14.05.2024

14:05

By

Treći unuk Cece Ražnatović

Ata images

Ceca

Unuk Cece Ražnatović rodio se danas

Bogdana Ražnatović rodila je danas trećeg sina kojem su ona i Veljko dali ime Isaija.  Veljkova supruga porodila se carskim rezom u privatnoj klinici, a porođaj je protekao u najboljem redu.

Unuk Cece Ražnatović liči na oca

Pevačica Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom došla je u porodilište da vidi treće unuče i snajku, a njenu sreći podelila je sa okupljenim novinarima.

– Idemo da vidimo Bogdanu i bebu. Porođaj je odlično prošao, ja sam još uvek uzbuđena. Bebac je kao krofna, presladak. Krstan još uvek nema svet o tome, Željko sve zna – rekla je pevačica odgovarajući na temu unuk Cece Ražnatović.

Unuk Cece Ražnatović

– Polako za sledeću bebu, da se odmori i oporavi. Nek su svi živi i zdravi, to su njihove odluke u svakom slučaju treba joj pauza. Nisam ja birala ime, to su njihova deca. Ja sam za svoju birala sa svojim mužem.

Pročitajte i – Ceca Ražnatović se oglasila o Veljkovoj penziji: Oštru poruku je imala za naciju

Podsetimo, Veljko i Bogdana sinu su dali retko ime.  Inače, Isaija je starozavetni prorok. Po hrišćanskoj tradiciji Isaija se udostojio da vidi Gospoda Savaota na prestolu nebeskom, okruženog šestokrilim serafimima, koji neprestano pevaju „Svjat, Svjat, Svjat, Gospod Savaot“.


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije