Cecin sin ovako izdržava porodicu: Veljko Ražnatović razvija biznis kod tasta i tašte u Titelu

30.04.2024

10:04

By

Biznis Veljka Ražnatovića

Ata images

Veljko Ražnatović

Biznis Veljka Ražnatovića razvija se u Titelu

Cecin sin Veljko Ražnatović sa suprugom i sinovima živi u Titelu, rodnom mestu Bogdane Ražnatović. Oni sitno broje do rođenja trećeg sina budući da je Bogdana u drugom stanju, a kako im se porodica širi, svi se pitaju o tome kakav je biznis Veljka Ražnatovića, kao i na koji način on zarađuje, te izdržava svoju decu.

Biznis Veljka Ražnatovića fokusiran je na selo i poljoprivredu

Osim što je profesionalni bokser i od toga ima zaradu, pa je nedavno potez Veljka Ražnatovića oduševio naciju, Cecin sin je veoma angažovan i na poslovima koji se tiču poljoprivrede i ima cilj da se taj biznis Veljka Ražnatovića dalje razvija i širi.

Biznis Veljka Ražantovića

Veljko Ražnatović na seluInstagram

Veljko i Bogdana inače, na selu žive mirno i povučeno, a kako su oboje više puta istakli, tako će biti i ubuduće.

– Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, ove stvari koje radim ovde ne mogu da radim u Beogradu, užasava me to ispijanje kafa po gradu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi sad na 20 minuta – rekao je Veljko, pa dodao:

Pročitajte i – Ceca završila u suzama zbog Veljka – Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

– Uživam sa svojim psima, imam svoje motore, razonode. Dođe mi društvo, igramo malo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije nego život u Beogradu, niti idem negde, niti izlazim. Ne vidim šta bi mogao da radim u tom smogu – rekao je Veljko koji je pre nekoliko dana povukao radikalan potez i sav zarađeni novac dao u humanitarne svrhe.


Pročitajte i – Šta se ovo dešava – Drugarica Dušice Jakovljević imala probleme sa policijom

– Selo me privlači kao i svi poslovi na selu, nadam se da ću još više ući u tu poljoprivredu. Voleo bih da imam mini zoo vrt, da radim na repopulaciji nekih ugroženih vrsta poput egzotičnih mačaka, medveda – ispričao je Veljko.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije