Raskid ju je dotukao: Iva Grgurić propala, prijatelji zabrinuti za njeno zdravlje FOTO

19.03.2023

14:00

By

bolest ive grgurić

Zdravlje Ive Grgurić moglo je da bude ozbiljno narušeno, ovo su detalji

Iva Grgurić je posle devet meseci veze raskinula sa biznismenom Nemanjom Petoševićem, iako su uveliko planirali brak. Bogati biznismen navodno je ostavio starletu jer nije hteo da trpi da ona bude na realciji Beograd-Dubai zbog posla.

Zdravlje Ive Grgurić je sve zabrinulo

Kako saznajemo, Iva se nadala pomirenju, ali kada je shvatila da od toga nema ništa, zapala je u ozbiljnu depresiju.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao – Karićeva bivša napravila drastičnu promenu, evo kako sada izgleda FOTO

zdravlje ive grgurić

– Teško joj je mnogo, kaže da nikog nije volela kao Nemanju, sa njim je planirala i brak i decu i baš nije očekivala da će da je otkači. Istina, oni su se poslednjih mesec dana svađali jer je njemu smetalo to što Iva često putuje u Dubaji, samo nije joj bilo na pameti da će da je ostavi. Mnogo joj je loše, plače non-stop, u depresiji je, pa šta da vam kažem, kada je ostavio Nemanja ona dva dana nije ustajala iz kreveta, niti je htela da jede, ni da se kupa, ništa – kaže drugarica koju je zdravlje Ive Grgurić ozbiljno zabrinulo:

– Jedva smo je trgli, pa je otišla u Dubaji gde je bila pet dana, sada je opet u Beogradu i ne može još da se pomiri sa tim da ona i Nemanja nisu zajedno – zaključila je drugarica.


Pročitajte: Iva Grgurić mesečno zarađuje neverovatnu cifru – Sve zbog ovog biznisa FOTO

zdravlje ive grgurić

Naš paparaco uhvatio je Ivu na aerodromu Nikola Tesla kada je sletela iz Dubaija i primetili smo da je bleda i vidno neraspoložena. Nju niko nije sačekao, pa se dodatno nervirala što je morala da pešači do taksi stanice sa velikim koferom. Do sada je uvek na aerodromu čekao dečko, a sada nije bilo nikoga. Kako tvrde upućeni, na vezu je definitivno stavljena tačka i biznismen nema nameru da se miri sa starletom.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije