Luna Đogani van sebe zbog Marka: Gagi jedva uspeo da je smiri

26.08.2024

16:02

By

Luna Đogani očajna

Tv Pink Printscreen

Kada je pre nekoliko meseci Marko Miljković završio u zatvoru zbog ozbiljnog sukoba u koji je upao sa komšijom, to je uticalo na čitavu porodicu, a čini se da je njegovoj supruzi najteže pala situacija. Naime, Luna Đogani očajna je zbog svega što se dešava njenom mužu i sve ovo veoma teško podnosi.

Luna Đogani očajna zbog situacije u kojoj se našao njen izabranik

Naime, zbog sumnje da je 13. maja u policijskoj stanici u Novom Beogradu u uračunljivom stanju i svestan dela koje je nameravao da izvrši, kao i svestan da je to delo zabranjeno, pod dejstvom alkohola pokušao da napadne policijskog službenika D. M. tokom vršenja službene dužnosti, treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužbu protiv Marka Miljkovića.

Luna Đogani očajna

Antonio Ahel/ATAImages

Tužilaštvo je potom donelo odluku da se Miljković osudi na sedam meseci zatvora, a kako prenose mediji, Marko sa svojim advokatom planira da uloži žalbu na ovaj predlog i za sada navodno ne želi da se izjasni krivim.

Luna Đogani očajna i uplašena molila Marka da ne ostavlja nju i decu

Zbog svega navedenog Luna Đogani očajna je i veoma joj teško pada činjenica da bi otac njenih ćerkica mogao završiti iza rešetaka.

– Marko ne pokazuje bilo kakvu zabrinutost zbog haosa koji može da se desi, ali je Luna baš uplašena, ne može da zamisli da joj je muž u zatvoru – ispričao je izvor za naš magazin i dodao da je Luna Đogani očajna i u potpunom haosu:


Luna Đogani očajna

– Kada su saznali za optužni predlog suda, Đoganijeva je počela da plače. Molila je Marka da ne ostavlja nju i decu. Marko, kao i njen tata, pokušali su da joj objasne da će učiniti sve da Marko ne ode u zatvor i da neće ostati sama – istakao je dobro upućeni izvor za „Star“.


Slične teme:
Luna u suzama: Marko Miljković nakon hapšenja završio u duševnoj bolnici, ovo su detalji
Marko ostaje u pritvoru: Luna van sebe, i deca se uznemirila
Komšije više neće da trpe Lunu i Marka: Ona nije loša, ali on… Vodi je na pogrešnu stranu


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vukovic / Antonio Ahel/ATAImages / Tv Pink Printscreen

Još iz kategorije