Komšije više neće da trpe Lunu i Marka: Ona nije loša, ali on… Vodi je na pogrešnu stranu

31.05.2024

20:15

By

Komšije Lune i Marka

Bojan Vukovic

Luna i Marko

Komšije Lune i Marka otkrivaju pravu istinu

Komšije Lune i Marka nemaju mira od dana kada je Marko Miljković imao sukob sa jednom porodicom koja živi u njihovoj zgradi, pa je tom prilikom završio i u pritvoru. Mediji od tada samo o tome pišu, a sada su isplivali novi detalji o poznatom paru čija je ljubav počela u rijalitiju.

Komšije Lune i Marka više neće da ćute

Naime, kako kažu komšije Lune i Marka, svi iz njihove zgrade u panici su da će imati i nove sukobe sa Miljkovićem, pa ne čudi što o njemu nemaju mnogo lepog da kažu. Luna im je draža, ali i nju ne shvataju jer toleriše sve Markove postupke.

Komšije Lune i Marka

Luna i MarkoATA IMAGES

– Marko je nevaspitan i nekulturan, često ga viđamo u takvom stanju, ovog puta je eskaliralo. Luna je dosta normalnija od njega, ali čujemo i nju kada histeriše. Snimaju te svoje klipove, kažu mi deca, i na tome zarađuju dosta pa su verovatno poleteli. Proći će i to, kao i sve što je instant pa će biti teško kada padnu da se dignu – smatra jedan od komšija, a komšinica kaže da ga slabo viđaju od kada je došao iz pritvora.

Komšije Lune i Marka

Luna i MarkoATA IMAGES

– Ona se uvek fino javi, viđamo je tu sa decom. Ni on nije bio neki bukadžija, mada je voleo da pametuje. Ja se uvek setim da je to čovek koji je u “Velikom bratu”, kofom vode zagrevao vodu u bazenu i sve mi bude jasno. Ne možete vi takvom čoveku da objasnite nešto. On misli da je poznat i samim tim iznad drugih ljudi. Zaradili su očigledno dobar novac od jutjuba i rijalitija, pa ih je to promenilo. Kada su se uselili delovali su kao svi ostali – kažu komšije Lune i Marka o kojem bruje mediji zbog hapšenja.


Pročitajte i – Marko ostaje u pritvoru – Luna van sebe, i deca se uznemirila

Podsetimo, bivši rijaliti učesnik je, kako je navelo Treće osnovno javno tužilaštvo, zadržan u policijskoj stanici jer je pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Svemu tome prethodio je Markov sukob sa komšijama. Njemu je tada određeno zadržavanje 48 sati u pritvoru.

 

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije