Luna u suzama: Marko Miljković nakon hapšenja završio u duševnoj bolnici, ovo su detalji

14.05.2024

09:00

By

Uhapšen Marko Miljković

Uhapšen Marko Miljković bruje svi domaći mediji

Nakon što su problemi Lune i Marka Miljkovića sa komšijama eskalirali, nekadašnji rijaliti učesnik, a sada uspešan jutjuber priveden je u policiju, da bi nakon toga završio u Urgentnom centru Srbije.

Uhapšen Marko Miljković završio u duševnoj bolnici, besneo na organe reda na sav glas

Kako pišu domaći portali, muž Lune Đogani sinoć je sa lisicama na rukama i u pocepanoj majici u pratnji policije , doveden u Urgentni, da bi nakon toga usledio potpuni haos. Naime, kada je uhapšen Marko Miljković, toliko je bio besan da je čak sproveden i u duševnu bolnicu “Laza Lazarević.

Uhapšen Marko Miljković

– Uhapšen sam što sam gađao komšiju sa 60 jaja, baciću još 60! Smejurija! Ćao, društvo! Kad me puste, na***aću im se majke svima! – urlao je Marko, prenosi Blic.

Uhapšen Marko Miljković

Marko Miljković

Svemu je prethodio sukob sa komšijama iz zgrade na Bežanijskoj kosi, a pre nego što je priveden, jutjuber je usnimio kako u stan u kom živi sa Lunom i njihove dve ćerkice dolaze pripadnici policije što je i objavio na svom kanalu „Sikter Shorts“.


– Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve – rekao je on u snimku koji je objavio na mrežama.

Pročitajte i – Karleuša otvorila sve karte o razvodu- Ovo je njen konačni plan sa Tošićem

Pripadnik policije pitao da li je zvao 192 zbog toga.

– Ja ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: „Okej, prihvatićemo“, niti bilo šta, nego su prebacili na investitora, i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo – rekao je nekadašnji učesnik rijalitija o svađi sa komšijama i dodao:

Uhapšen Marko Miljković

– Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim… Svako dobro vam želim i sve najbolje.

Kako je „Blic“ preneo, nakon što je uhapšen Marko Miljković, odveden je u Urgentni centar zbog tuče u kojoj je zadobio povrede glave i posekotine po telu.

IZVOR: Starmagazin/Blic

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages

Još iz kategorije