Luna Đogani priznala da li joj je brak u krizi: Ove probleme je imala sa Markom FOTO

27.03.2023

12:00

By

Zdravlje Lune Đogani

Ata images

Problemi Lune i Marka se pominju već mesecima

Već mesecima unazad priča se o razvodu Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Problemi Lune i Marka su glavna tema- ona se oglasila i sve otkrila

Sve je počelo od njenog rođendana kada se Miljković nije pojavio na slavlju. To je bio apsolutni šok kako za medije tako i za fanove pa su mnogi spekulisali da u njihovom braku nije sve u najboljem redu. Marko je to oštro demantovao, te je rekao da na Luninom rođendanu nije prisustvovao zbog jake prehlade koju je imao.

Pročitajte: Novi biznis cveta- Ovako su Luna i Marko zaradili preko 100.000 evra FOTO

Problemi Lune i Marka

Međutim, ni tu nije bio kraj nagađanjima pa su mnogi ipak sumnjali u njegove reči. Đoganijeva je gostovala u Premijeri Vikend specijal u kojoj je otkrila detalje njihovog odnosa.

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna! Luna i Marko progovorili o razvodu- Imali smo probleme

Problemi Lune i Marka


– Zaista je sve kako treba, ništa se nije desilo. Da se ponavljam kao papagaj, da pričam jedno te isto u krug… Dosadna sam i sebi i drugima. Da je bilo šta bilo, ljudi bi znali. Sve je super, sve je u najboljem redu. Glupe teorije, glupe priče, to je sve što mogu da kažem na tu temu – objasnila je Luna, koja nije bila aktivna na Jutjubu zbog zdravstvenih problema svoje ćerke Mije.

Pročitajte: Ovo nije očekivala- Anabela grcala u suzama, Lunine reči su je potpuno slomile

Problemi Lune i Marka

– Mia spava, ona je dobro. Imali smo neke zdravstvene problemčiće sa njom, to je sada ta faza, to vreme kada prolazi kroz prehlade iz vrtića. Imala je i neku intervenciju, vadili smo taj treći krajnik, morali smo. Imali smo baš veliki stres oko nje, ja sam osetljiva majka, svaku sitnicu kod nje teško prihvatam. Sada je, hvala dragom Bogu, sve kako treba, samo tako i da ostane.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije