Karleuša otvorila sve karte o razvodu: Ovo je njen konačni plan sa Tošićem

13.05.2024

20:00

By

Brak Jelene Karleuše

ATA IMAGES/INSTAGRAM

Brak Jelene Karleuše sa Duškom Tošićem ne funkcioniše

Razvod Jelene Karleuše je nekoliko godina unazad nezaobilazna tema, a pevačica, kad god je pitaju za Duška, otkrila da njih dvoje i dalje žive pod istim krovom, te da se nisu zvanično razveli jer joj je Duško uvek bio podrška.

Brak Jelene Karleuše sa Duškom Tošićem više nije idiličan

Pop diva Jelena Karleuša je početkom godine priznala i da još uvek voli supruga, ali to ne znači da brak Jelene Karleuše nije u krizi. Naprotiv, kako je sama otkrila, ona je spremna na sve da pomogne Tošiću, a on sa njom i ne komunicira iako su i dalje u zvaničnoj bračnoj zajednici, pa ne čudi što njihov brak intrigira javnost.

Brak Jelene Karleuše

KarleušaATA IMAGES

I dalje sam u braku. Ja sam ta koja drži tu zajednicu jer želim da moje kćeri kada ustanu vide tatu – rekla je za TV Prva pop diva govoreći na temu brak Jelene Karleuše.

Pročitajte i – Toni priznao sve o prevarama i aferama – Ovo je njegova istina o razvodu od Dragane Mirković

Duško me je iznervirao, pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku – istakla je pop diva, pa dodala:

Pročitajte i – Stanija konačno priznala sve o udaji – Progovorila o venčanju i luksuznim Asminovim stanovima

Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu, to je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina. Večiti sam optimista koji se nada da će ta neka kletva, urok, crna magija da prođe i da će ljudi shvatiti greške koje čine. Generalno su žene u Srbiji tužne, loši su nam muškarci. Muškarci su mnogo devalvirali, ne poštuju i ne vole žene na pravi način. Šta znači vređanje jedne žene kakva god da je ona – bila je kategorična Kareluša.


Još iz kategorije