Toni priznao sve o prevarama i aferama: Ovo je njegova istina o razvodu od Dragane Mirković

10.05.2024

18:00

By

Toni Bijelić nakon razvoda

ATA IMAGES

Dragana i Toni

Ispovest Tonija Bijelića o razvodu od Dragane Mirković

Pevačica Dragana Mirković obavestila je pre skoro dva meseca javnost i medije da se razvodi posle 24 godine braka sa Tonijem Bijelićem. Dragana je, kako je sama istakla, podnela zahtev za razvod braka pre nekoliko meseci jer već tri godine ne živi sa suprugom pod istim krovom. Od tada se njen još uvek zakoniti suprug nije oglašavao, međutim, sada je u medije dospela ispovest Tonija Bijelića.

Ispovest Tonija Bijelića o prevarama i aferama tokom braka sa Draganom

Naime, kako kaže ispovest Tonija Bijelića, on navodno nikada nije prevario svoju suprugu Draganu, te apeluje na medije da se takvim glasinama što pre stane na put.

Ispovest Tonija Bijelića

Dragana Mirković i Toni BijelićM.M./Ata images

– Nisam varao Draganu! To su izmišljotine! – započinje ispovest Tonija Bijelića, ali ni to nije sve, te je muž pevačice dodao:

– Ne dam da mi gay lobby upravlja kućom. Velika je laž da sam ja varao Draganu, to je izmišljotina!

Pročitajte i – Cecu napustio duhovnik iz Hrama Svetog Save – Vladika Stefan Šarić doneo odluku

Podsećanja radi, Dragana nije krila koliko joj je teško zbog porodice i dece kada je medijima saopštila da se razvodi posle više od dve decenije braka. Kako je istakla, ovo je za nju, posle perioda devedesetih, najteži period, a čak se i rasplakala dok je o tome govorila pred pripadnicima sedme sile.


Pročitajte i – Ovako to radi Haris Džinović – Brka je u kuhinji kao riba u vodi, a ovo je njegov specijalitet

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak – istakla je ona u svom saopštenju o tome da se Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije