Cecu napustio duhovnik iz Hrama Svetog Save: Vladika Stefan Šarić doneo odluku

07.05.2024

20:00

By

Vera Cece Ražantović

Ata images

Svetlana Ceca Ražnatović

Vera Cece Ražnatović u Boga sve je jača i snažnija

Svima je godinama poznato da je vera Cece Ražnatović u Boga i njena posvećenost crkvi jaka i iskrena, a pevačici Ceci Ražnatović u tome i te kako pomaže i bodri je njen duhovnik Stefan Šarić koji je svake godine u njihovom domu na slavi i povodom drugih važnijih praznika.

Vera Cece Ražnatović godinama je okrenuta Srpskoj pravoslavnoj crkvi

Međutim, kako prenose mediji, Cecin duhovnik Stefan Šarić moraće da napusti Beograd i Hram Svetog Save, ali time vera Cece Ražnatović svakako neće biti poljuljana, niti to znači da postoji nekakva zla krv između Cece i vladike. Osim Cece, blizak odnos sa vladikom održavaju i njena deca Veljko i Anastasija.

Vera Cece Ražnatović

CecaATA IMAGES

Naime, sinod SPC je na sednici 18. aprila doneo odluku da na mesto starešine Podvorja SPC u Moskvi, gde je vladika Antonije preminuo, postavi vladiku remezijanskog Stefana Šarića dosadašnjeg starešinu Hrama Svetog Save u Beogradu. Dakle, jasno je da se Cecin duhovnik seli na hiljade kilometara daleko od Beograda, ali to sigurno neće umanjiti njegovu bliskost i prijateljstvo s pevačicom.

Pročitajte i – Saša Popović se puši od besa – Keba se osilio na snimanju, umislio da je veći od direktora

Podsetimo, Šarić je bio i jedan od glavnih kandidata za ovu funkciju. Tamo je služio i Vaskršnju liturgiju, gde je i sam potvrdio da je izabran za novog starešinu Podvorja SPC u Moskvi. Vladika inače svake godine na Svetog Nikolu poseban je gost u domu Cece Ražnatović,

Pročitajte i – Nikola Rokvić otkrio da li će se zamonašiti: Ja sam izabrao put

Čestitajući sveštenstvu i okupljenim vernicima praznik Vaskrsenja Hristovog, episkop Stefan je preneo blagoslov patrijarha srpskog Porfirija, podsećajući da je na, nedavno održanoj sednici Svetog arhijerejskog sinoda Srpske pravoslavne crkve, izabran za novog starešinu Podvorja SPC u Moskvi, prenosi TV Hram. Sećajući se ličnosti i dela svog prethodnika, sa kojim se poznavao dugi niz godina, vladika je naglasio kako su oni – blaženopočivši episkop moravički Antonije i on: „Dva tela sa jednom dušom“, zbog čega oseća njegovo živo prisustvo u hramu na veliki i radosni praznik Pashe Gospodnje.


IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije