Nikola Rokvić otkrio da li će se zamonašiti: Ja sam izabrao put

07.05.2024

10:00

By

Izbor Nikole Rokvića

Bojan Vuković

Nikola Rokvić

Izbor Nikole Rokvića poštuje cela njegova porodica

Već je prošlo 16 dana od kako je Nikola Rokvić pošao put Egine. On je pošao na put kako bi prikupio sredstva za pomoć dečijoj onkologiji.

Izbor Nikole Rokvića poštuje cela njegova porodica, ovo su detalji

Naime, kako su pisali domaći mediji ranije, pevač je navodno razmišljao da se zamonaši, a on je progovorio o svojoj odluci.

– Ne, to je bilo izvučeno iz konteksta. Nije baš tako. Naravno, kad čovek ulazi u veru onda oseti tu ogromnu ljubav, pa možda razmišlja kako je monasima. Ja sam izabrao porodicu, taj put. Svaki put ima svoje lepote i iskušenja, ali ja sam izabrao porodicu – rekao je Rokvić, pa otkrio da li postoji neki preloman trenutak kada se okrenuo veri više nego pre.

Izbor Nikole Rokvića

– Ja sam, da kažem tako, dublje u veri već sedam godina, ali ima tih trenutaka gde osetiš da si otvoreniji za božju prisutnost. To su obično teški trenuci. Naravno da mi je odlazak oca još više učvrstio veru jer sam i tu mnoge stvari spoznao, kroz njegov odlazak.

Pročitajte: Seka Aleksić u velikom problemu- Podneta krivična prijava, ovo su detalji

– Prvenstveno kroz rađanje moje dece, pa kroz njegov odlazak. Slična se ljubav oseti i u rađanju i u smrti. Intenzitet ljubavi prema deci i roditelju je isti u tim trenucima. U tim momentima sam se još više približio veri i Bogu i raduje me što vidim da se sve više mladih okreće pravim vrednostima, duhovnosti i našoj tradiciji i suštinski hrišćanskom životu – naveo je pevač.


Izbor Nikole Rokvića

Nikola i Bojana su se venčali pre 8 godina u manastiru Mileševa, a on je danas podelio uspomene.

Pročitajte: Nikola Rokvić zbog pokojnog oca zaustavio putovanje- Desilo se nešto neočekivano

Još iz kategorije