Seka Aleksić u velikom problemu: Podneta krivična prijava, ovo su detalji

07.05.2024

09:00

By

Seka Aleksić u velikom problemu

Seka Aleksić u velikom problemu zbog udomljavanja kučeta

Naša pevačica Seka Aleksić oglasila se juče i objasnila šta je doživela zbog udomljavanja kuce, a sad je podelila i dokument koji joj je poslat zbog toga.

Seka Aleksić u velikom problemu zbog udomljavanja kučeta, ovo su detalji

– Ljudi, treba mi savet… Ako je neko imao sličnu situaciju… Udomila sam psa Ninu, ako se sećate Dunja Jovanić je našla na ulici preplašenu u Beogradu. Posle toliko vremena se javio vlasnik koji je video da je Nina kod mene, pa je hteo da je vratim, pa se predomislio jer je video gde je i kako joj je – napisala je prvo Seka.

Seka Aleksić u velikom problemu

Seka AleksićATA IMAGES

– Posle nekoliko meseci ponovo piše i kaže da je Nina vezana jako za njega i da je pošaljem njemu na adresu u Niš! Njegov pas, ja je udomila, i ja treba njemu na adresu da odnesem psa. Šokirana sam koliko neki ljudi nemaju osećaja – dodala je potom na društvenoj mreži „X“, a onda pokazala i dokument koji joj je stigao.

Pročitajte: Seka Aleksić se naoružala-  Pevačica nabavila revolver, brak je u pitanju

– Ninu sam objavljivala milion puta na društvenim mrežama. Nikada se nije javio… I sada mi šalje dokument u kom je podneo krivičnu prijavu, pa ipak odustao, jer mu je majka bolesna i ne može da se bavi Ninom. Sada je ipak u mejlu traži… – navela je Seka.

Seka Aleksić u velikom problemu


Seka je, inače, prošle godine delila sa pratiocima na mrežama koliko su se njeni sinovi Jakov i Jovan radovali kućnom ljubimcu, kojeg je gorepomenuta influenserka Dunja Jovanić pronašla.

Pročitajte: Seka Aleksić u šoku, ne može da veruje da je sve prekinuo- On se odmah oglasio i sve objasnio

– Nina je preplašena, neuhranjena, ostavljena je na ulici tek tako. Sjajno je da je zdrava i da se oporavlja – pisala je tad Seka.

Još iz kategorije