Seka Aleksić ispričala kako je saznala za prevaru: Videla sam crno na belo

12.04.2024

13:04

By

Bivši momak Seke Aleksić

Bivši momak Seke Aleksić je prevario pevačicu

Pevačica Svetlana Seka Aleksić pre nekoliko meseci je bila na meti glasina da ju je suprug Veljko Piljikić, s kojim je godinama u skladnom braku i ima dva sina, prevario sa dadiljom.

Bivši momak Seke Aleksić je prevario pevačicu, otkrila kako je saznala

Tada se digla velika prašina, a Seka je ovo demantovala oštrom porukom.

– Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče- poručila je tada pevačica koja je jednom prilikom priznala da je bivšeg partnera uhvatila u prevari.

Bivši momak Seke Aleksić

– Jednom sam doživela da me prevario i to sam otkrila sama. Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali eto, čekala sam da vidim to crno na belo- ispričala je Seka.

Pročitajte: Krš i lom na sve strane- Incident na nastupu Tanje Savić, oglasio se MUP

Kako je rekla, odmah je na tu vezu stavila tačku, a onda se u njenom životu pojavio suprug Veljko. Sa suprugom Veljkom i njihova dva sina Jovanom i Jakovom izgradila je porodičnu idilu u Staroj Pazovi.


Bivši momak Seke Aleksić

Pevačica i njen suprug su sagradili vilu koja vredi pola miliona evra, a u dvorištu imaju osim bazena, palmi i kokošinjac koji je pevačica dobila od svog supruga za rođendan.

Pevačica je nedavno javno pričala i o vantelesnoj oplodnji.

– Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne.

Bivši momak Seke Aleksić

– Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija.

Pročitajte: Napravili opšti haos- Seka i Veljko renoviraju ovaj raj vredan 500.000 evra FOTO

– Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku – počela je Seka, pa nastavila:

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije