Seka Aleksić se naoružala: Pevačica nabavila revolver, brak je u pitanju

22.04.2024

21:04

By

Brak Seke Aleksić

Seka

Brak Seke Aleksić nikada nije bio predmet žute štampe

Poznata folk pevačica Seka Aleksić obelodanila je jednom prilikom da joj je suprug Veljko Piljikić poklonio vatreno oružje za godišnjicu zajedničke ljubavi. Naime, brak Seke Aleksić sa Veljkom nikada nije bio predmet žute štampe.

Brak Seke Aleksić sa Veljkom nikada nisu pratili skandali

Pevačica je sada sve iznenadila priznanjem, a nije krila i da je i ona bila prilično iznenađena neuobičajenim poklonom za romantičan datum za koji se odlučio njen suprug i ljubav njenog života Veljko Piljilić.

– Vatreno oružje sam dobila na poklon posle polaganja, naravno, od svog supruga za godišnjicu braka. Svakako, odmah+sam ga pitala: „Jesi li svestan šta si mi kupio?“ – ispričala je Seka pre nešto više od dve godine.

Brak Seke Aleksić

Seka AleksićATA IMAGES

Podsetimo, svojevremeno je Seka privedena, a i članovi njenog benda sprovedeni u pritvor u Švajcarskoj, a kazna propisana tamošnjim zakonom je plaćena.

– Švajcarska policija je utvrdila da Seka nije imala potrebnu radnu dozvolu, te da je svirka bila „na crno“. Postoji mogućnost i da dobije zabranu ulaska u Šengen zonu na 2-5 godina – rekao je izvor Telegrafa.


Pročitajte i – Janjuša čeka novi šok – Kad čuje šta mu je Aneli uradila, biće belaja u Beloj kući

– Policija je došla na naš nastup i proverila radne dozvole, ustanovili su da nisu adekvatne. Policija je uzela i moju izjavu i naplatila vlasniku kazne za mene i ceo bend – kazala je tom prilikom pevačica za Blic.

Pročitajte i – Šta se ovo dešava sa Dušicom Jakovljević – Nakon otkaza, hapšenje i pretres

Seka inače živi van Beograda i ima veliko dvorište koje je pravi raj na zemlji, a nedavno je počela da se bavi i poljoprivredom, a suprug Veljko joj je kupio i nekoliko koza. Pevačica je jednom prilikom rekla da mašta o tome da se povuče iz javnosti i da živi mirnim životom sa suprugom koji je njena najveća podrška, ali i saradnik.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije