Seka Aleksić zlatna koka: Pevačica sprema spektakl sa vaskršnjim jajima

01.05.2024

10:00

By

Porodica Seke Aleksić

ATA IMAGES

Seka Aleksić

Porodica Seke Aleksić odiše mirom i harmonijom

Porodica Seke Aleksić koju čine njena dva sina i suprug Veljko uživa u mirnom životu van Beograda. Svima je poznato da Seka Aleksić ima luksuznu porodičnu vilu u Staroj Pazovi gde joj je mnogo lakše da pronađe mir i izbegne medije kojima je izložena zbog posla kojim se bavi.

Porodica Seke Aleksić mir je našla nadomak Beograda u Staroj Pazovi

A koliko porodica Seke Aleksić uživa u blagodetima manjeg mesta, dokaz je činjenica da su se pevačica i suprug pre nekoliko godina odlučili za još jednu delatnost kojom će se baviti. Naime, Seka i Veljko uveliko gaje domaće životinje, a sada su se pohvalili i domaćim jajima koja su snele njihove kokoške koje gaje, pa su izazvali lavinu komentara.

Porodica Seke Aleksić

Seka Aleksić

Seka je prvo snimila momenat kada je nakupila jaja od kokošaka koje ima u dvorištu, a potom je uhvatila Veljka sa mlađim sinom, jaganjce koji uživaju u svojoj kućici koju su im sagradili. U svoj toj idili, stariji sin Seke Aleksić, Jakov, koji će u septembru napuniti osam godina, pokazao je da je već i te kako vredan.

Pročitajte i – Marija Kulić udarila na Đedovića – Obelodanila istinu o bolesti i manastiru

Mališan je zalivao baštu, ali se pomalo žalio da mu nije lako.

– Kako ide? – pitala ga je Seka.


– Nikako! – odgovorio je dečak s osmehom.

– Je l’ težak život? – šalila se pevačica.

– Jeste… Nije lako biti dete – našalio se Jakov.

Pročitajte i – Isplivala istina o pomirenju Dragane i Tonija – Evo šta je pevačica odlučila posle svega

„Bravo, raj za oči i dušu“, „Ovako izgleda zdravo odrastanje i detinjstvo“, komentarisali su Sekini pratioci na mrežama.

Seka inače ne krije da uživa u kućnim poslovima, posebno je kuvanje ispunjava. Ona takođe uživa i u hrani, a jednom prilikom je istakla i da svaka domaćica mora da zna da skuva nešto. Ona je od malih nogu počela da uči da kuva i tada je i zavolela kuvanje, a sudeći po tome koliko je umešna domaćica, u domu pevačice sprema se Uskrs za pamćenje.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije