Marija Kulić udarila na Đedovića: Obelodanila istinu o bolesti i manastiru

30.04.2024

13:00

By

Marko Đedović ratuje sa Kulićima

B. VUKOVIĆ

Marija i Miljana Kulić

Marko Đedović ratuje sa Kulićima, uvrede se nižu jedna za drugom

Iako su imali period primirja, sukobi su opet u punoj snazi, tako da sada Marko Đedović ratuje sa Kulićima više nego ikada pre. Naime, Miljana Kulić objavila je rat svim cimerima u rijalitiju, a ovaj koji vodi sa Đedovićem pretenduje da bude najbrutalniji. Tome u prilog ide i činjenica da se u sve umešala i Marija Kulić.

Marko Đedović ratuje sa Kulićima, najavljene nove tužbe i suđenja

Podsećanja radi, pre nekoliko godina bilo je takođe aktuelno suđenje Marka Đedovića koji je tada tužio je Miljanu zbog toga što ga je u trećoj sezoni rijaliti programa „Zadruga“ udarila bubicom u glavu i tom prilikom mu nanela teške povrede zbog kojih je morao na ušivanje. Taj sudski spor Miljana je izgubila, a sada se povodom novih sukoba oglasila i njena majka Marija.

Marko Đedović ratuje sa Kulićima

Marija i Miljana KulićB. VUKOVIĆ

Naime, Marija je povodom novih uvreda i svađa rešila da raskrinka voditelja, te da se osveti za to što Marko Đedović ratuje sa Kulićima.

– Č*arko, zvao si me svakog trećeg dana da mi pričaš da si mnogo umoran i da si u velikoj depresiji, molio si me da ti u manastirima palim sveću za zdravlje, ološu učmareli – oplela je Marija Kulić u svom stilu.

Pročitajte i – Isplivala istina o pomirenju Dragane i Tonija – Evo šta je pevačica odlučila posle svega

Podsećanja radi, Miljana se oglušila na Marka jer je, kako je ona navela, rešio da je pošalje na psihijatrijsko lečenje. Ona je o tome u detalje govorila nakon suđenja koje je imala s njim nedavno, a na kom je izgubila spor.


Pročitajte i – Cecin sin ovako izdržava porodicu – Veljko Ražnatović razvija biznis kod tasta i tašte u Titelu

– Đedović je stalno govorio: „Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija, uz koju je unuk Željko, želi da te smesti u zatvorsku ludnicu“. Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno.

Marko Đedović ratuje sa Kulićima

On je tražio da mene, koja sam samohrana majka, zatvore u zatvorsku ludnicu. Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici – pričala je Miljana tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem.

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije