Isplivala istina o pomirenju Dragane i Tonija: Evo šta je pevačica odlučila posle svega

30.04.2024

11:00

By

Snajka Dragane Mirković

ATA IMAGES

Dragana Mirković

Razvod Dragane i Tonija jedna je od gorućih tema u medijima

Pre nešto malo manje od dva meseca pojavila se vest da se pevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bjelića. Dragana je i sama obavestila javnost da ona i njen suprug tri godine ne žive pod istim krovom. Kako je još tada navedeno, Dragana Mirković je tek sada donela odluku da o razvodu braka koji je trajao 24 godine obavesti javnost iako je razvod Dragane i Tonija mnogo pre tog trenutka bio neminovan.

Razvod Dragane i Tonija šokirao je domaću javnost

Povodom teme razvod Dragane i Tonija, od prvog dana kada se sve saznalo, oglašavali su se mnogi, a nedavno je svoj sud o svemu dala i mlađa Draganina koleginica Jelena Gerbec. Tačnije, ona je progovorila o pomirenju Dragane i Tonija kao jednoj od mogućih opcija.

– Ne bih savetovala Draganu da se miri sa Tonijem… (smeh) Ne, ne bih! Ja sam se vratila mužu posle razvoda, al’ mislim da to jednom kad pukne, tu nema više šta da se traži – rekla je pevačica, prenosi Blic, a potom je nastavila:

Razvod Dragane i Tonija

Dragana MirkovićATA IMAGES

Pročitajte i – Dragana Mirković se razvodi posle 24 godine braka – Toni već ima novu devojku, a evo kome je pripao dvorac

– Očigledno da sam ja volela muža, pa sam mu se vratila, razmišljala sam i o detetu. Godinu dana nismo bili zajedno. Kako je vreme odmicalo, sve više sam razmišljala, da li sam ispravno postupila, možda sam prenaglila, da se malo ohlade glave… Shvatili smo na kraju da nismo ispravno postupili, na stranu deca, da su ćerke žive i zdrave, sad imamo dve. Prva nije jedinica sada… Različite smo osobe, eto. Treće dete? Ne, ne, neće ga biti – iskrena je Gerbec, a Dragana je nedavno priznala koliko joj u teškim momentima snage daju deca, ali i fanovi i publika koja joj je verna decenijama:

Pročitajte i – Cecin sin ovako izdržava porodicu – Veljko Ražnatović razvija biznis kod tasta i tašte u Titelu

– Uvek govorim da imam najbolju publiku na svetu. Ovo sada sam ja, mnogo jača nego što sam mislila da mogu biti i svesna sam sebe. Volim ovu novu sebe, da budem iskrena…. To je zbog publike koja je uvek izuzetno svesna ko sam ja, mnogo više nego ja sama… Zbog publike sam mnogo puta prevazilazila brojne nevolje. Uvek sam nasmejana i vesela, volim da imam ljude oko sebe! – rekla je Dragana za Grand Online, a kako još mediji prenose, pevačica se nije povukla u sebe iako se razvodi, pa je jedan sastanak Dragane Mirković mnoge iznenadio.


 

IZVOR: Starmagazin, Telegraf

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije