Nikola Rokvić zbog pokojnog oca zaustavio putovanje: Desilo se nešto neočekivano

02.05.2024

20:00

By

Nikola Rokvić u suzama

ATA IMAGES

Nikola Rokvić

Nikola Rokvić zaustavio putovanje

Naš popularni pevač Nikola Rokvić trenutno je u sred velike humanitarne misije koja ima za cilj da prikupi sredstva za pomoć deci oboleloj od raka. Njegova hrabrost i odlučnost su očarale mnoge, a njegova putanja od Beograda do manastira Nektarija Edinskog, preko 1.060 kilometara, privukla je pažnju javnosti.

Nikola Rokvić zaustavio putovanje zbog pokojnog oca Marinka

On je istakao da mu je bilo teško da se odvoji od supruge i dece, a javnost je bila svedok ćerkine suza tokom rastanka ispred Hrama Svetog Save. Međutim, uprkos emocionalnim izazovima, Rokvić se odvažio na ovaj poduhvat uz podršku svoje porodice.

Nikola Rokvić zaustavio putovanje

Dok je prolazio kroz Srbiju, Rokvić je imao priliku da sretne različite ljude koji su mu pružali podršku. Neki su se čak pridružili njegovoj misiji, dok su ga drugi razveselili puštajući pesme njegovog oca Marinka Rokvića. Snimak na kojem pevač peva hit svog pokojnog oca, „Tri u jednoj“, dok prolaznici aplaudiraju, postao je viralan na društvenim mrežama.

Pročitajte: Maja Berović iznela istinu- Prozivaju je da krije pravo ime, otkrila sve o veri

Pevač je istakao važnost podrške svoje porodice, posebno supruge Bojane, koja je sama sa troje dece dok je on na putu.

Pročitajte: Oduševio celu naciju- Nikola Rokvić otkrio koliko je novca skupljeno za tri dana

On je izrazio zahvalnost prema svojoj porodici i svim divnim ljudima koje je susreo na svom putovanju, naglašavajući da je ovo sigurno jedno veliko životno putovanje.


Nikola Rokvić zaustavio putovanje

Dok je stigao do poslednje destinacije u Srbiji, Rokvić je najavio nastavak svog puta u Makedoniji. Njegova odlučnost i posvećenost ovoj humanitarnoj misiji su inspiracija mnogima, a njegova priča nastavlja da dira srca ljudi širom regiona.

Još iz kategorije