Maja Berović iznela istinu: Prozivaju je da krije pravo ime, otkrila sve o veri

02.05.2024

19:00

By

Pravo ime Maje Berović

Pravo ime Maje Berović ne prestaje da se komentariše

Popularna pevačica Maja Berović povukla se iz javnosti nakon što se porodila i na svet donela sina Lava, a nedavno se nakon duže pauze vratila na estradu.

Pravo ime Maje Berović ne prestaje da se komentariše, ovo su detalji

On je oduvek  intrigirao javnost, a pevačica je sada progovorila o svom venčanju kao i spekulacijama o tome koje je veroispovesti.

Pročitajte: Šijan pokazao luksuzno dvorište u Surčinu- Ogroman bazen, zelenilo sa svih strana

– Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu „tajno“. Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno eto nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali eto želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi – rekla je Maja gostujući u jednoj emisiji i dodala:

Pravo ime Maje Berović

– Ja sam Srpkinja i ponosim se time! Moje jedino i pravo ime je Maja – rekla je ona tada.

Pročitajte: Potez za poštovanje- Maja Berović odbila novac na nastupu, pa ovo poručila (video)

– Ljudi, ja sam pravoslavka! Ne znam zašto je mnogima čudno što slavim pravoslavni Vaskrs. Alen i ja smo ranije praznik provodili sa našim najmilijima u Bosni, a ove godine ga dočekujemo u Gracu u Austriji.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

-Prethodnih godinama farbala sam jaja sa mamom, a sada ću sve sama da završim. Sigurna sam da će jaja biti savršena. Na Veliki petak postimo, a potom u nedelju dočekujemo Vaskrs – pričala je Maja.

Još iz kategorije